Sverull expanderar och söker en

Teknisk säljare 
till Västerås

 

Sverull är ett kunskapsintensivt bolag som med sina 50 års branscherfarenhet har skapat sin självklara plats på marknaden. Som teknisk säljare kommer du samarbeta med bolagets 36 inne- och utesäljare för att tillsammans nå era uppsatta mål. 

 

Arbetsbeskrivning
Som säljare hos Sverulls kontor i Västerås, kommer du främst hjälpa kunder inom tung industri. Sverull är auktoriserad återförsäljare av SKF och andra ledande varumärken inom bl.a. lager, pumpar, motorer och transmission, men tillhandahåller även kunderna tjänster så som service, reparationer och utbildningar. Detta gör dem konkurrenskraftiga genom att kunna erbjuda kunder en helhetsleverantör. Som teknisk säljare kommer du tillhandahållas ett fåtal befintliga kunder, och lägga stort fokus på att hitta nya kunder inom ditt distrikt.

 

Vi erbjuder
Vid start tillhandahålls du gedigen internutbildning och därefter kommer du att göra sambesök med både säljchef och tekniker. Du kommer ha en nära dialog med bolagets fältsäljare och innesäljare samt bolagets VD för att gemensamt nå era mål. Vi erbjuder marknadsmässig lön, tjänstebil och allmänna förmåner.

 

Din profil
Vi söker dig som har ett gediget tekniskt intresse, och det är meriterande om du tidigare har arbetat med teknisk försäljning. Dokumenterad säljerfarenhet på fält är ett krav.  

"Det bästa med att vara anställd på Sverull är bland annat alla engagerade och trevliga arbetskamrater. Vi jobbar emot gemensamma mål och det finns stora möjligheter för personlig utveckling i företaget."

Läs hela intervjun med försäljningsledaren Martin Persson, om vad det innebär att jobba som säljare på Sverull via länken https://career.masterhelp.se/sverull 

 

Kontakt
Frågor gällande tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Hampus Johansson på 072-080 32 94. Kandidaturval och intervjuer sker löpande.

 

Välkommen med din ansökan!

 


Om företaget
Sverull ElektroDynamo är en ledande aktör inom industriservice, mekanisk underhåll och produktförsäljning med spetskompetens inom elektromekanik, lager, transmissioner, tätningar och pumpar. Vi erbjuder hela kedjan från analys, projektering och produktleverans till montage, underhåll och reparationer. För att kunna erbjuda snabb och professionell support är vi verksamma på ett flertal orter i Sverige med lokala serviceverkstäder och lokal lagerhållning. Allt detta för att säkerställa så effektiv och driftsäker produktion som möjligt för dig som kund. Vi ser oss som din utökade arm - din partner för säker drift. Vi förenar specialistkompetens med tekniska lösningar.

Sökord: Säljare, fältsäljare, distriktsäljare, utesäljare, account manager, utesäljare, area sales manager, försäljare, försäljning, teknik, industri