Vi söker nu en

Key Account Manager
för några av våra strategiska KAM kunder

Som Key Account Manager kommer du att få en stor kunskap om de kunder och kedjor du kommer att ansvara för. Din förmåga att jobba långsiktigt och att alltid analysera resultat är grunden i ditt arbete. Du kommer ha regelbunden kontakt med alla beslutsfattande kontaktytor internt och externt både via personliga besök samt mail eller telefon.

Du kommer att arbeta i en positiv miljö tillsammans med engagerade kollegor på vårt Göteborgskontor vilket innebär att du bor med pendlingsavstånd till Göteborg. 

 

Arbetsuppgifter

 • Resultatansvar för dina kunder samt budget och marknadsplanering för dina kunder årsvis
 • Prognos och utfallsanalys på de kampanjer och lanseringar som implementeras 
 • Koordinering och kommunikation med kontaktpersoner inom supply, marknad och produktion
 • Planera, driva och genomföra interna projekt rörande produkt och sortiment, både för märkesvara men också EMV produkter
 • Förbereda och genomföra presentationer internt och externt mot t.ex. kund och säljkår
 • Framgångsrikt utveckla och förbättra relationer med våra kedjekunder (mäts i Handelsattityder årligen)
 • Deltagande vid mässor, konferenser samt kick-off

 

"Vi utgår från värdegrunder som känns aktuella och viktiga för våra medarbetare. Vi har också en modern och tillåtande kultur som aktivt bidrar till att skapa en attraktiv arbetsmiljö." 

Läs hela intervjun med Jonas Västerstig, Försäljningschef på https://career.masterhelp.se/tulip.

 

Din Profil
Vi söker dig som är driven, analytisk, långsiktig och som har ett väl utvecklat affärsmannaskap. Du har en ödmjuk läggning men är också modig och har en naturlig pondus. Du har en förmåga att skapa, utveckla och bibehålla kundrelationer och gillar ett självständigt arbete såväl som ett nära samarbete med dina kollegor. Du arbetar idag som Key Account Manager inom DVH eller fackhandeln alternativt som etablerad säljare inom DVH och vill ha en ny utmaning.

 

 • Du har en positiv attityd och framåtanda 
 • Du inger förtroende och tar ett stort ansvar för din marknadsplan, mål och aktiviteter
 • Du är skicklig på att argumentera och har en bra presentationsteknik
 • Du tänker och agerar långsiktigt och motiveras av att utveckla bra affärer för oss och våra kunder
 • Du gillar samarbete och långsiktighet i en verksamhet som ständigt förändras 

 

Vi erbjuder dig
En varierande, spännande och utvecklande tjänst i ett framgångsrikt företag med engagerade och positiva medarbetare som tillsammans representerar starka varumärken och produkter.

Ansökan
Känner du att detta låter som en intressant utmaning och vill vara med på vår satsning in i framtiden så är du varmt välkommen med din ansökan via länken.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten? Kontakta Säljpoolens rekryteringskonsult Dan Andersson på 031-704 51 71. 

 

Välkommen med din ansökan!

 

Om företaget Tulip Food Company AB ingår i den danska koncernen Danish Crown. Tulip är en av Europas ledande livsmedelsförädlare med 2 300 anställda och en omsättning på 5,8 miljarder kronor. Vi utvecklar och producerar högt förädlade produkter och koncept som marknadsförs i dagligvaruhandeln och foodservice sektorn i mer än 100 länder. Tulip Sverige har ca 100 anställda och en omsättning på 730 miljoner kronor. Vi har en stark marknadsposition i dagligvaruhandeln med varumärken som Tulip, GØL och Ugglarps. Våra kunder är Sveriges dagligvarukedjor, foodservicegrossister, fastfoodkedjor, lunchrestauranger och storkök.

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, distriktsäljare, fältsäljare, utesäljare, account manager, key account, key account manager, account manager, KAM, sales, butikschef, kampanjplanerare, DVH, fackhandel, dagligvaruhandel