IT–tekniker

Göteborg


Har du ett brinnande intresse för IT och drivs av att hjälpa andra? Då kan du vara Johnson Mattheys nästa medarbetare! 
 
Vi söker en IT-tekniker till vårt team i Västra Frölunda. I rollen kommer du att vara ett lokalt stöd och supportera verksamheten kring vår IT Infrastruktur utifrån lokala nätverk, servermiljö samt användarsupport. Här erbjuds du en roll där du kommer att arbeta i ett globalt växande framtidsföretag med familjär känsla och trevliga kollegor.
 
Johnson Matthey satsar mycket på forskning och utveckling inom teknikintensiva och gröna områden och lägger stor vikt vid kontinuerlig förbättring, utveckling av medarbetarna samt har högt ställda arbetsmiljömål. Vi månar om dig som anställd och erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, goda möjligheter till kompetensutveckling samt en hög grad av internationell exponering.
 
Arbetsuppgifter
Som IT-tekniker kommer du att ha ett helhetsansvar för teknisk support av en IT-miljö omfattande alltifrån datorer, skrivare, operativsystem, IT-säkerhet till nätverk och kommunikation. Arbetet innebär även löpande dokumentation och uppföljning i ett ärendehanteringssystem. Du ansvarar för att konfigurera, distribuera, underhålla, felsöka och stödja den lokala infrastrukturen. 
 
 
Kvalifikationer 
  • Minst tre års erfarenhet av att arbeta i servermiljö 
  • God förståelse inom Microsoft och nätverksteknik
  • Erfarenhet av att analysera system och infrastruktur
  • Erfarenhet av att arbeta med följande områden: Windows-klient och server, printer, DNS, DHCP, switchar och routrar.
  • Praktisk erfarenhet av virtualisering och infrastruktur som VMWare, lagrings-, nätverks- och backupsystem.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Då du kommer att ingå i Johnson Mattheys globala IT-organisation, är det meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i större organisationer.


Din profil 
Som person är du en driven lagspelare som är duktig på att samarbeta och kommunicera med din omgivning. Du är en nyfiken problemlösare som är initiativrik och som inte nöjer sig förrän rotorsaken är identifierad och avhjälpt. Du är tekniskt mycket intresserad, har ett öga för detaljer och levererar alltid med kvalitet. Du är bekväm med att fatta beslut och tar egna initiativ för att leda arbetet framåt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontakt
För mer information om tjänsten kontakta Josefine Petersson, Intenso Teknikrekrytering AB på 0702-501429. För fackliga frågor eller frågor som rör kollektivavtal är du välkommen att kontakta Björn Magnusson på 031-893724 eller Jonas Edvardsson på 031-893751 som är lokala fackklubbsrepresentanter för Unionen respektive Sveriges Ingenjörer. 
 
Ansökan
Vi ser gärna att du skickar in din ansökan snarast, då urval sker löpande!

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Om Johnson Matthey
Johnson Matthey AB är ett helägt dotterbolag till Johnson Matthey Plc, en ledande tillverkare av avgaskatalysatorer till den internationella bilindustrin. Vid vårt teknikcenter i Göteborg utvecklar vi katalytisk avgasrening för såväl tunga som lätta dieselmotorer. Vi är för närvarande ca 60 personer som arbetar med utveckling samt kundstöd till bolagets europeiska kundbas. Till vårt förfogande har vi ett antal toppmoderna motorprovrum, SCAT-riggar samt serviceverkstäder för mätinstrument och motorer. Besök www.matthey.com för närmare presentation. 

 Sökord: IT-tekniker, supporttekniker, IT-ansvarig, IT-support, onsite it-tekniker