Teknisk Säljare
Göteborg

 
Hos MLT får du jobba i ett dynamiskt teknikbolag med marknadsledande produkter inom industriell mätteknik. Innovativ företagskultur med stark entreprenörsanda ger dig stora möjligheter att forma din egen väg till framgång och utveckla ditt affärsmannaskap.

Arbetsuppgifter
I rollen kommer du att arbeta långsiktigt med våra kunder där du genom teknisk rådgivning tar fram och implementerar skräddarsydda mätsystem inom affärsområdet Inline Metrology. Du bearbetar och utvecklar självständigt nya och befintliga kunder och tar fram förslag inom automatiserad mätning och kvalitetskontroll. Du kommer att ha breda kommunikationsytor där du sätter dig in i kundens verksamhet och driver utvecklingen och affären vidare hos både kunden och det egna bolaget.  
 
Internt på kontoret i Göteborg kommer du att samarbeta tillsammans med ett engagerat och initiativrikt team. Resor i tjänsten till kunder gör att det blir ett antal övernattningar per månad. 
 

"På MLT kommer du att vara en viktig del i ett engagerat team där alla delar inställningen att inget är omöjligt. Du kommer att arbeta med den allra senaste tekniken från marknadsledande leverantörer, allt för att kunna erbjuda våra kunder innovativa lösningar som ligger i framkant inom växande områden som automatiserad mätning och kvalitetskontroll.
 
Som teknisk säljare på MLT får du träffa kunder inom många olika branscher, sätta dig in i och förstå deras verksamhet för att sedan kunna ta fram förslag på lösningar, ofta helt unika för varje kund, vilket kommer att vara starkt utvecklande för dig som person."  
 
- Robin Bergqvist, Försäljningschef Inline Metrology
 
Dina kvalifikationer
 
  • Du har några års arbetslivserfarenhet inom teknisk försäljning. 
  • Högskoleingenjör inom elektro/automation/mekatronik eller motsvarande erfarenhet.
  • Har kunskap och/eller intresse av maskiner inom tillverkningsindustrin samt en bred teknisk förståelse.
  • Meriterande om du har arbetat med kvalitetskontroll i produktionsflöden.
  • Flytande i svenska och engelska i tal och skrift.
  • Flexibel när det gäller resor, körkort är ett krav. 

Din profil
Som person är du försäljnings- och resultatinriktad och har ett sinne för att utveckla nya affärer. Du är lyhörd, social och brinner för att skapa och bearbeta goda och långa affärsrelationer. Du är en god kommunikatör och kan diskutera och vägleda kunderna till bra tekniska lösningar på ett övertygande sätt. Du trivs i en roll där du självständigt är ute på fältet och möter kunden. 

Kontakt 
För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Maria Ahlén 0708-49 02 88 på Intenso Teknikrekrytering. 
 
Välkommen med din ansökan snarast då urval sker löpande.

 

Om MLT 
MLT är ett Göteborgsbaserat företag med ledande expertis inom industriell mätteknik.  Vi erbjuder avancerade mätinstrument, mättjänster och skräddarsydda lösningar inom förebyggande och avhjälpande underhåll, 3D-scanning och kvalitetskontroll. Bolaget arbetar mot ett flertal olika branscher såsom processindustri, kärnkraft, vindkraft och stål och gruvindustri. Läs mer på www.mlt.se

Sökord: Teknisk säljare, applikationsingenjör, försäljningsingenjör, industrisäljare, säljare, fältsäljare, utesäljare, teknisk försäljning, mätteknik, Inline Metrology,