Försäljningsingenjör
Västra Götaland 

 

Vårt mål är att vara den aktör i branschen med störst fokus på kunden och den mest önskvärda och uppskattade partnern för våra kunder. Att ha kunden som utgångspunkt innebär för oss att vi lyssnar på kundens behov och önskemål och uppfyller dessa.

Som försäljningsingenjör arbetar du med försäljning och marknadsföring av våra produkter på den svenska marknaden. Du skall tillsammans med dina kollegor utveckla försäljningen till bygg- och fastighetsbolag samt rör- och VVS-installatörer. Detta görs genom direktkontakt med företagen eller via kontakter med VVS-konsulter och fastighetsägare. 

Arbetsuppgifter
I tjänsten ingår att genomföra personliga kundbesök med rådgivning och dimensionering åt våra kunder och samarbetspartners samt teknisk försäljning av våra produkter. Med engagemang och hög servicenivå etablerar och utvecklar du relationer med kunderna. 

Din profil
Som person är du positiv och duktig på att skapa och vårda långsiktiga relationer. Då tjänsten innebär ett stort mått av eget ansvar ställs höga krav på din förmåga att driva, planera och genomföra arbetet. Vi söker dig som är van med självständigt arbete med personligt ansvar och har god erfarenhet av försäljning inom VVS-branschen. Du har god VVS-teknisk systemkunskap, dokumenterad kunskap och erfarenhet av att hålla presentationer och du ska kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift. 

Vi erbjuder ett omväxlande arbete med stora möjligheter till personlig utveckling. Vi jobbar med kunden som utgångspunkt. Vårt mål är att vara den aktör i branschen med störst fokus på kunden. Att ha kunden som utgångspunkt innebär för oss att vi lyssnar på kundens behov och önskemål och uppfyller dessa vårt mål är att vara den mest önskvärda och uppskattade partnern för våra kunder och övriga intressegrupp. 

Kontakt
För frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Ulf Hammar på 070-606 31 00.

Ansökan
Bifoga CV och personligt brev via länken nedan för att ansöka. Urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

 

Om företaget
Gebwell OY är ett företag som specialiserat sig på miljövänliga lösningar för uppvärmning och nedkylning av fastigheter, och tillverkar fjärrvärmecentraler, energiberedare, samt värmepumpar. Alla våra produkter utformas och tillverkas i Leppävirta Finland i våra nya moderna produktionslokaler. Vi har ca 200 anställda i Finland samt dotterbolag i Sverige och Polen. Namnet Gebwell beskriver idén bakom bergvärme och är hämtat från Egyptens mytologi, där Geb är jordens gud, och från det engelska ordet well, som beyder brunn. Gebwell Sverige AB har för avsikt att likt moderbolaget i Finland bli en av de största leverantörerna av miljövänliga lösningar för uppvärmning och nedkylning av fastigheter och söker nu ytterligare kunnigt personal som är villiga arbeta för att uppnå våra mål.

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, teknisk säljare, teknik, ingenjör, utesäljare, fältsäljare, regionsäljare, distriktsäljare