Vikarierande Säljare Dagligvaruhandeln
till distrikt Stockholm och Södermanland


Har du bakgrund från dagligvaru- eller servicehandeln och känner att du vill göra 2019 till starten på din nya karriär hos oss? Är du dessutom en person som älskar att träffa människor, inspirera och inte minst gillar att nå och överträffa målsättningar med dina kunder? Då skall du läsa vidare för nu har du chansen att komma till oss på Toms. Tjänsten är ett vikariat som sträcker sig till 2020-09-01 med eventuella möjligheter till förlängning.

 

Vi ställde några frågor till Anette som är Regionchef i norr

Hej Anette!


Hur länge har du varit i branschen?
Hej! Jag har jobbat inom dagligvaruhandeln i 21 år

Vad tycker du om att jobba hos Toms? 
Det jag gillar med Toms är att jag känner mig mycket stolt att få representera det vi har i säljväskan, både Toms och Anthon Berg är starka varunamn, och att vi är mycket stora även på säsong. Hela företaget jobbar tätt ihop, där alla hörs och syns och arbetsglädjen är stor. Jag gillar att vi både jobbar med distribution i hylla, och att vi jobbar med exponeringar på golv. 

Hur skulle du beskriva din ledarstil?
Jag vill se att man kan utmana sig själv. Jag vill även att man hela tiden strävar efter att utveckla sig själv, och sitt distrikts omsättning. Viktigt för mig att du är tävlingsinriktad, och ser möjligheter istället för problem. Inte minst viktigt, så vill jag att man har kul på jobbet. Jag har daglig kontakt med säljarna.

Vad gör du när du är ledig? 
På fritiden gillar jag att träna och vara ute med båten.

 

Om jobbet:
Vår ambition är att du skall komma till ett familjärt företag med en stark vinnarkultur, egna starka varumärken och som lägger stor vikt i att du skall trivas och ha kul på jobbet. Din nya utmaning är ett distrikt som omfattas av en väl inarbetad kundstock i Mälardalen med omnejd. Du kommer att ingå i ett team av 7 kunniga, lyhörda, motiverade, resultat och målinriktade säljare på region Norr, totalt i Sverige är vi idag 14 medarbetare i säljkåren.

Ditt praktiska arbete innebär självständig planering och uppföljning av dina egna försäljningsinsatser och resurser, besök hos dagligvaruhandeln, där din primäruppgift blir att göra våra produkter lättillgängliga för konsumenterna, följa upp kampanjer och skapa lönsamhet. Du ska också hjälpa butikerna att förbättra sin volym och lönsamhet med hjälp av våra produkter.  

Lämplig bostadort är i södra Stockholm - Södertälje med omnejd.

Om dig 
Vi vill att du har egenskaper som gör dig till en lönsamhetstänkande, effektiv säljare och att du känner en stark vilja och glädje i att sälja och vägleda distriktets kunder på både kort och lång sikt. Dessutom är du strukturerad och planerande med en god överblick – även i pressade situationer

Vi vill att du trivs i ett högt tempo och är en tävlingsmänniska som vill växa tillsammans med oss. En del övernattningar kan förekomma i tjänsten så detta måste givetvis fungera för dig.

Kontakt: 
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa Regionchef
Anette Nordling, 070-410 00 31. Vi ser fram emot din ansökan.Toms gruppen är ett skandinaviskt konfektyrföretag baserat i Köpenhamn med starka varumärken som Anthon Berg och Pingvin. Omsättningen är cirka 2 miljarder SEK och företaget har 1000 anställda. I Sverige är vi den fjärde största konfektyrleverantören. Det går bra för Toms i Sverige och nu går företaget in i en period med stort fokus på tillväxt. Läs mer om Toms på www.toms.se och mer om Anton Berg på www.anthonberg.se
 
Sökord: DVH, Fältsäljare, Utesäljare, Area Manager, Area Sales Manager, Konsulent, Säljkonsulent, Regionsäljare, Distriktsäljare, Account Manager