Vi söker nu en

Produktionschef
till vår fabriksenhet i Motala 

 

ComfortZone AB utvecklar och tillverkar högeffektiva frånluftvärmepumpar för energisnåla småhus och större fastigheter. Vi växer snabbt och till vår fabrik söker vi nu en Produktionschef.

Om tjänsten
Ett självständigt och varierande jobb i ett mindre, men stabilt och väletablerat företag där vi har fokus på kvalitet i allt vi gör. Tjänsten innebär ett totalansvar för hela produktionen i Motala. I detta ingår bl.a. all planering och drift av verksamheten. Du kommer att ha en ledande befattning med personalansvar för ca 10 medarbetare. Du rapporterar till företagets VD och kommer ingå i ledningsgruppen. I rollen ansvarar du för både leveranssäkerhet och produktionskvalitet. 

 

Din profil

  • Du har tidigare erfarenhet från ledande befattning
  • Du har både ett tekniskt intresse och förståelse
  • Du är självgående, driven och prestigelös
  • Du har affärssinne, är strukturerad och noggrann
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift
  • Du hanterar engelska flytande i tal och skrift 
  • God IT vana

 

Ansökan
Känner du igen dig i ovanstående beskrivning och tycker att detta låter som en spännande utmaning är du varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande.

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsulterna Anette Bergman 0702-96 96 91 eller Marie Gummerus 070-657 80 74.

 

Välkommen med din ansökan redan idag!

 

Om företaget
ComfortZone AB grundades 2001 av nuvarande ägare och förser idag tusentals hushåll med värme och varmvatten, med frisk inomhusluft och god ventilation som bieffekt. Sedan 2008 sker tillverkning i egen fabrik i Motala, där frånluftvärmepumpar levereras dagligen till både den svenska marknaden, som till företagets europeiska kunder i länder som Finland, Tyskland, Danmark och Irland för att nämna några. ComfortZone levererar frånluftvärmepumpar för småhus och till viss del även fastighetsvärmepumpar som ger husägaren väsentligt lägre investeringskostnader samt bättre driftsekonomi jämfört med många andra värmesystem. Läs mer på vår https://www.comfortzone.se/.

 

Sökord: chef, produktion, produktionsledning, produktionsansvarig,