Researcher
Göteborg

 

Vill du arbeta extra inom rekryteringsbranschen riktat mot IT och teknik? Har du idag en annan sysselsättning och vill kombinera detta med ett flexibelt extrajobb? Ta första steget i din karriär inom HR hos oss på Intenso teknikrekrytering!

 

Vad innebär jobbet som researcher?

  • Driva flera projekt parallellt och ser till att uppdragsgivare och kandidater hanteras med hög professionalism.
  • Kartlägga olika marknader och identifiera kandidater bortom de som aktivt söker nytt arbete.
  • Arbeta aktivt med våra kartläggningsverktyg samt med vårt rekryteringsverktyg, men du hittar också egna sökvägar och kan ta nya initiativ som för kartläggningen framåt.
  • Kontakta intressanta kandidater för intervju
  • Supportera rekryteringskonsulten i det löpande arbetet kring bland annat presentationsmaterial, urvalsbearbetning, annonsskrivning m.m.

 

Arbetstiderna är måndag till fredag 8-17 och vi ser gärna att du kan jobba minst 1-2 dagar i veckan. Vi ser att du idag har en annan sysselsättning som studerar eller driver eget företag då tjänsten är på timmar. 

Vi månar om att du ska få en bra start hos oss och du kommer därför få en gedigen upplärning där du bland annat får lära dig alla system på ett effektivt och kvalitetsmedvetet sätt. 

 

"Hej, jag heter Cecilia Stenhill och arbetar som researcher på Intenso Teknikrekrytering och Säljpoolen. Jag läser Arbetsvetarprogrammet på Göteborgs Universitet, så för mig är det perfekt att kunna arbeta extra här på Intenso och få möjligheten att använda teorin från skolan i praktiken. Jag får då arbetslivserfarenhet inför framtiden, vilket jag anser är perfekt som student. Arbetstiderna är flexibla och du har möjlighet att påverka dina arbetstider själv, vilket är grymt om du har studier eller annat arbete vid sidan om. Att arbeta på Intenso/Säljpoolen innebär en stor glädje. Du får arbeta socialt och varierat, med ett gäng underbara kollegor.  Du får ständigt utvecklas i din roll som researcher, du får utvecklas både socialt samt får en helhetsbild av vad rekrytering innebär."

Vilka personliga egenskaper är viktiga?
Vi är ett sammansvetsat gäng med högt i tak. Du kommer att ha ett tätt samarbete tillsammans med rekryteringskonsulterna och vi diskuterar mycket med varandra för att komma i mål med våra uppdrag. Du behöver därför vara en öppen person som har lätt för att jobba med andra samtidigt som du är självständig och kan ta egna beslut. Du har ett strukturerat arbetssätt och har lätt för att ta instruktioner. 

Kontakt
Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Linda Hadziefendic, Intenso Teknikrekrytering på tel. 0737-20 76 66.

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Intenso Teknikrekrytering ingår i Intensogruppen tillsammans med Säljpoolen i Sverige AB. Intenso Teknikrekrytering rekryterar inom Teknik och IT med fokus på specialister och chefer.

På vårt kontor i Göteborg är vi idag 13 medarbetare. Vi sitter i moderna lokaler vid Klippan med härlig utsikt över hamn och Älvsborgsbron – en fantastisk miljö! Med Intensogruppens bredd kan vi erbjuda kunderna en helhet där t ex Säljpoolen tillhör landets ledande rekryteringsbolag med inriktning på att rekrytera personal till sälj- och marknadsorganisationer. Intensogruppen har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Idag hanterar Intensogruppen över 700 rekryteringsuppdrag per år. Läs mer om oss på www.intenso.se

Sökord: Researcher, headhunting, kartläggning, rekryteringsassistent, rekrytering, HR, teknik, IT, talent finder