Kundansvarig
till Umeå 

 

Vill du representera ett marknadsledande och internationellt bolag? Vi söker nu en kundansvarig som älskar att jobba med kunder och som vill vara med på vår resa.

På våra anläggningar i Umeå hyr vi ut arbetskläder och entrémattor med tillhörande tvättjänst. Vi servar mer än 1500 leveransadresser i Västerbotten. På våra två anläggningar i Umeå är vi kring 35 medarbetare. Nu söker vi en självgående och engagerad person som brinner för att ge bra service och vårda våra befintliga kunder samt drivs av att göra goda affärer. Du kommer att ingå i ett kundserviceteam som består av fem drivna och engagerade medarbetare. 

Tjänsten
Vi erbjuder dig en varierande vardag och några av dina uppdrag blir:

  • Eget budgetansvar
  • Vård av befintliga kunder samt omförhandling av befintliga avtal
  • Aktivt arbete med merförsäljning på befintliga kundavtal
  • Proaktivt planera och genomföra kundbesök, med strukturerad agenda
  • Dokumentering och uppföljning av kundbesök
  • Kundvård
  • Samarbete i våra KAM-team

Dina personliga egenskaper
Du är en utåtriktad, driven och målinriktad person som alltid har kunden i fokus. Som person upplevs du som positiv, flexibel och som har förmågan att hantera olika personer och situationer utan att förlora din professionalism.

Du har pondus, en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och kan se nyttan av dokumentation i våra affärssystem. Du arbetar lika bra självständigt som i grupp.

Krav
Erfarenhet av kundkontakter, service och förhandlingsvana är ett krav. Ett gott affärsmannaskap är ett måste för att lyckas i tjänsten. Vi ser också att du har lägst gymnasieutbildning och behärskar engelska i tal och skrift. Körkort krävs i tjänsten.

Vi erbjuder dig
Anställning i ett stabilt och marknadsledande företag inom tvätteribranschen i Sverige, en trevlig arbetsmiljö och trevliga kollegor. Du kommer att få både produktutbildning och löpande coaching och det finns goda framtida utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kristin Eriksson, Kundservicechef, på 070-299 93 90. 

Välkommen med att registrera din ansökan med ett personligt brev och CV genom länken nedan. Din ansökan vill vi ha senast söndagen den 9 juni 2019.

Vi tillämpar löpande urval så sök idag – du börjar imorgon!

 

Välkommen med dina ansökan!

 

 

 

Berendsen är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. Vi skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuder vi våra produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Berendsen Textil Service AB ingår i Elis, ett börsnoterat franskt bolag. I Sverige är vi 1300 medarbetare och omsätter 2,2 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 24 anläggningar spridda över landet.

Sökord: kundservice, kundtjänst, kundsupport, support, försäljning,