Executive Assistant
till vårt huvudkontor i Malmö 

 

Vill du jobba i ett framgångsrikt internationellt och marknadsledande företag? Vi är ett av Sveriges 500 största bolag och en av våra framgångsfaktorer är att vi ger våra kunder den bästa, mest hållbara och miljövänliga textilservicen i Sverige, vilket vi är mycket stolta över. Nu letar vi efter nästa stjärna som matchar oss - vill du också jobba på Berendsen?

Vi söker efter en ny viktig teammedlem att axla rollen som vår nästa serviceinriktade Executive Assistant då vår nuvarande assistent går i pension i slutet av året. Brinner du för administration där struktur och noggrannhet är en självklarhet i kombination med hög energi? Då vill vi gärna träffa dig.

Om tjänsten
Som Executive Assistant kommer du att arbeta dedikerat mot vår VD och ledningsgrupp som är ett team på sju personer. Beräknad tillsättning september 2019.

Dina arbetsuppgifter blir att du stöttar VD och ledningsgruppen i olika administrativa uppgifter och ger bästa möjliga service. Du kommer att ingå i ett ambitiöst team och ha ett nära samarbete med dina kollegor samtidigt som du självständigt tar ansvar för att driva dina uppgifter framåt. Några av dina intressanta uppdrag blir att:

  • Koordinera och deltaga i ledningsgruppsmöten, sköta protokollföring och beslutsunderlag
  • Planera, arrangera och koordinera interna och externa resor, möten och events
  • Mail, post och kalenderhantering
  • Administrativa uppgifter inom HR
  • Stödja VD och Finansdirektören med administration kring styrelsen samt underlag inför styrelsemöten och protokollföring
  • Initiera och formulera internkommunikation inklusive viss uppdatering av information på hemsida och interna kanaler
  • Förbereda presentationsmaterial

Din profil
För att lyckas i tjänsten så har du en alldeles speciell förmåga att förstå värdet av service och att ge support. Du är social, lyhörd, självgående, flexibel och proaktiv. Då du kommer att få information och jobba med sekretessbelagda ärenden förutsätter vi att du har en hög integritet och är ansvarsfull. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Krav
Du har ett par års erfarenhet från en administrativ roll från en affärsdriven miljö. Meriterande om du har jobbat som chefsassistent eller liknande. Du har lägst gymnasieutbildning, behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt har goda kunskaper inom Officepaketet.

Vad kan vi erbjuda
Ett härligt och ambitiöst team med en trevlig atmosfär! En varierande roll med mycket ansvar och insikt i vår affär. Vi sitter mitt i central Malmö i moderna lokaler med väldigt bra kommunikationsmöjligheter.

Ansökan
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår Executive Assistant Lena Lagheden, 040-36 80 23. 

Vi ser fram emot din ansökan ett CV och personligt brev via länken nedan senast söndagen den 30 juni 2019. Vi går igenom urvalet löpande så sök idag!

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

 

Berendsen är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. Vi skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuder vi våra produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Berendsen Textil Service AB ingår i Elis, ett börsnoterat franskt bolag. I Sverige är vi 1300 medarbetare och omsätter 2,2 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 24 anläggningar spridda över landet.

Sökord: ledningsgruppsassistent, chefsassistent, administratör