Utesäljare med ansvar för våra återförsäljare
inom region syd

 

Bostik är ett av världens största företag specialiserat på lim och tätnings- och byggprodukter. Vi har cirka 5000 anställda i 50 länder spridda över fem kontinenter världen över.

Som säljare på Bostik kommer du att arbeta med branschens bästa produktportfölj inom lim, fog- & tätningsmassor, cementbaserade fästmassor, golvspackel och väggspackel. Dina kunder finns inom byggmaterialhandeln, färgfackhandeln samt entreprenörer.

Du kommer att arbeta på ett väl inarbetat distrikt och kommer bland annat att hålla i utbildningar av sortimentet, presentera och sälja in nyheter och kampanjer. Du kommer även i samverkan med våra återförsäljare genomföra sambesök för att skapa nya samt utveckla befintliga slutkundsaffärer. Distriktet innefattar framförallt Skåne.

 

"Det som är stimulerande med tjänsten är att jag får utvecklas i min säljroll och lära mig nya saker. Jag har frihet att bestämma själv hur jag ska nå de uppsatta målen. Goda relationer till såväl kollegor som till chef och kunder gör också väldigt mycket."

Läs mer om vad Sebastian och Hallvard har att säga om tjästen och företaget på https://career.masterhelp.se/bostik
 

 

Vi tror att:

  • Du är en drivande och engagerad säljare som tycker om att arbeta under eget ansvar
  • Du har en stor vilja att lyckas och utvecklas
  • Du är social, öppen, positiv och tycker om att skapa relationer
  • Du är bygg- och teknikintresserad

 

Vi erbjuder:

  • Ett omväxlande och självständigt arbete inom ett internationellt företag med en spännande och nyskapande miljö
  • Introduktion och produktutbildning
  • Ett arbete som ger dig stora möjligheter till personlig utveckling

Placeringsort: Du utgår hemifrån och lämplig bostadsort är inom distriktet.

 

Kontakt
Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering. Önskar du ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Peter Nilsson på telefon 0708-306543 eller Ann Szieger på telefon 040-660 67 23.

Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

 

Om företaget
Bostik Group är en av världens ledande tillverkare av lim, tätningsmedel samt spackel, fix & fog. Bostik servar bygg, gör-det-själv- och industrimarknaden med sina produkter. Företaget omsätter € 1,95 miljarder. Bostik Group har 50 produktionsställe med 6000 anställda,4 forsknings- och utvecklingscentra samt tio ”applied research centres”. Sedan februari 2015 ingår Bostik i den franska koncernen Arkema SA, vilken har en årlig försäljning på ca € 7,7 miljarder. Huvudkontoret ligger i Paris, koncernen har 137 produktionsanläggningar, 61 i Europa, 34 i Nordamerika och 42 i Asien. I Bostik Northern Europe ingår totalt 4 länder; Sverige, Norge, Danmark och Finland. Organisationen omsätter omkring €60 miljoner och har 130 anställda. Huvudkontoret ligger i Helsingborg där produktion, utveckling och administration ligger samlat. För mer information om Bostik besök www.bostik.se.

 Sökord: säljare, försäljare, försäljning, utesäljare, fältsäljare, distriktsäljare, account manager, bggsäljare, teknisk säljare