Projektledare
till Klippan 

Vi erbjuder en tjänst med stora möjligheter att själv påverka arbetssätt och rutiner, och som lämnar stort utrymme för eget ansvar och utvecklingsmöjligheter.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i företagets projektgrupp och ansvara för kundorderprojekt för produktområde Filtration. Som projektledare hanterar du flera projekt samtidigt av varierande storlek och omfattning. Du kommer att arbeta självständigt med många kontaktytor, både mot kunder och internt.

 

Till dina viktigaste arbetsuppgifter hör

  • Leda, planera och ansvara för kundorderprojekt i samarbete med försäljare, konstruktörer och produktionsansvariga
  • Sköta all orderadministration och kontakt gentemot kund
  • Prisförhandla med underleverantörer
  • Bearbeta teknisk information och utforma produktmanualer och montageanvisningar
  • Övervaka uppstart och överlämnande av utrustning till kund
  • Ansvara för ekonomin i projekten, såsom att säkerställa projektbudget
  • Förebygga och hantera risker i projekten

 

Din profil
Vi söker dig som har teknisk utbildning på högskolenivå och några års erfarenhet av teknisk och kommersiell projektledning. Det krävs goda kunskaper i tillverkning inom verkstadsindustrin. Erfarenhet av konstruktion, logistikuppgifter samt inköp av tekniska komponenter är också meriterande.

Du är en noggrann person med en positiv inställning och förmåga att självständigt ta ansvar för, och lösa komplexa uppgifter. Vi ser det som självklart att du har god samarbetsförmåga samt att du är beslutsam och tar uppgifter till avslut. För att lyckas i denna tjänst bör du ha god erfarenhet av Microsoft Office-programmen, CAD samt behärska engelska flytande i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i ERP-systemet Pyramid.

Placeringsort: Klippan. 

Kontakt
För frågor om tjänsten kontakta Operations Manager Gustav Jansson, tel +46705927770 

Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan snarast, dock senast 23 juni. 

 

Välkommen med din ansökan!

 

Om företaget
Nordic Water Products AB utvecklar, tillverkar och levererar maskiner och utrustning för vatten- och avloppsvattenrening. Vi har många års erfarenhet och är världsledande inom våra specialområden med Dynasand kontinuerliga sandfilter, Johnson lamellseparator, Dynadisc skivfilter, Meva fingaller samt Zickert slamskrapor. Vi erbjuder såväl enskilda maskinkomponenter som integrerade system och lösningar. Vi har huvudkontor i Göteborg samt kontor och serviceenheter i Stockholm, Mariestad, Klippan och Fjärås (Kungsbacka). Våra produkter säljs över hela världen genom ett nätverk av representanter och återförsäljare. Nordic Water omsätter ca 500 miljoner SEK och har ca 180 anställda. Läs mer om oss på vår hemsida www.nordicwater.com/sv.

Sökord: projektledare, teknisk projektledare, konstruktör, CAD, ingenjör