Manuell svetsare till ESABs Process Center
Göteborg


ESAB tog nyligen emot Universum Spring Awards utmärkelse för deras employer branding arbete. På https://www.intenso.se/sv/nyheter/esab---med-ratt-att-svetsa kan du läsa mer om just det ämnet. Trevlig läsning!

Till vårt Process Center i Göteborg söker vi nu en junior manuell svetsare för en tidsbegränsad anställning, augusti till december 2019 med möjlighet till en tillsvidareanställning.

Process Center är en del av Research Center inom vår utvecklingsavdelning Global R&D Filler Metals och samlar ESABs globala spetskompetens inom svetsning.  

Arbetsbeskrivning
I rollen som svetsare på ESABs Process Center kommer du att utföra svetsning som följer fasta interna instruktioner, som t.ex. ”lager på lager svetsning” samt enklare typ av helsvetsgods. I tjänsten kommer det att ingå en del verkstadsjobb i form av sågning och plåtberedning.

Ditt huvudfokus kommer vara att supporta R&D-Svetsare och Applikationsspecialister i deras dagliga arbete, samt att samarbeta med andra interna kunder i utvecklingen av tillsatsmaterial.
 
Din profil

  • Du får gärna vara nyutexaminerad från industrigymnasium eller motsvarande och söker ett förstajobb
  • Du talar och skriver svenska väl samt har grundläggande kunskaper i engelska
  • Du är kvalitetsmedveten
För att trivas i rollen behöver du vara självgående, noggrann och strukturerad. Som person är du serviceinriktad, nyfiken och gillar att arbeta med andra människor.

ESAB erbjuder 
ESAB ligger mitt i teknikutvecklingens centrum på Lindholmen i Göteborg. Hit tar du dig enkelt med kollektivtrafik, bussen stannar utanför dörren. Hos oss på ESAB får du möjlighet att ingå i ett sammansvetsat team med stort tvärfunktionellt samarbete. Vi känner en stor stolthet över ESABs varumärke och vår starka kundorienterade företagskultur. 

Kontakt 
För mer information om tjänsten kontakta Malou Magnusson 0707-58 87 45 eller Josefine Petersson 0702-50 14 29 på Intenso Teknikrekrytering.

Välkommen med din ansökan! Om ESAB 
Med mer än 100 års ständig forskning, utveckling och försäljning, är ESAB världsledande inom svetsning och skärning men också en internationell leverantör av produkter, know-how och service som få kan matcha. Idag tillverkar företaget tillsatsmaterial och svetsutrustningar för så gott som alla svets- och skärprocesser och applikationer. ESAB har cirka 8 500 anställda med dotterbolag och distributörer över hela världen. Läs gärna mer på www.esab.se