Elfa Lumi AB söker Sales Representative, Region Norr


Är du företagsam, lösningsorienterad och en relationsbyggare? Motiveras du dagligen av att skapa bra resultat? Då kan du vara den kandidat vi söker.

Som Sales Representative är din huvudsakliga uppgift att bidra till en fortsatt positiv utveckling av försäljningstillväxt på ditt distrikt, som sträcker sig från Gävle och norrut i Sverige. Du förväntas säkerställa och utveckla existerande affärer inom Retail. I rollen förväntas du även hitta nya affärsmöjligheter och tillsammans med dina kunder driva försäljning till större bostadsprojekt.

Du kommer att arbeta nära dina säljkollegor och i rollen kommer du även, tillsammans med Key Account Managers, implementera olika initiativ och aktiviteter för ökad försäljning och konkurrensfördelar.

 

"Vi på Elfa strävar ständigt efter att alltid, och på många olika sätt, överträffa våra kunders förväntningar. För att lyckas med det utvecklar vi ständigt våra medarbetare och ser också till att vårt säljteam har de verktyg som krävs för att agera professionellt gentemot våra kunder"

Läs mer om företaget på https://career.masterhelp.se/elfa

 

I denna tjänst förväntas du…

  • Följa upp och vidareutveckla befintliga och nya kunder
  • Genom utbildning, events och kompetensbyggande aktiviteter stärka Elfa som varumärke
  • Planera, genomföra och följa upp aktiviteter utifrån uppsatta mål och strategier
  • Arbeta systematiskt med kundplaner och använda CRM som säljstöd
  • Tillsammans med KAM och säljorganisationen utveckla projektaffären hos dina kunder
  • Planera, genomföra och följa upp mässor och events

 

Du förväntas också att vid behov, så som viktiga butiksevent, tjänstgöra vissa helger och kvällar.

Kvalifikationer
Du har utbildning motsvarande lägst gymnasienivå. Relevant kompletterande utbildning är meriterande. Dessutom krävs det några års erfarenhet av försäljning, gärna från byggvaruhandeln. 

Erfarenhet från branschen är en fördel, men än viktigare är ett stort intresse och engagemang för branschen. Du är affärsorienterad, brinner för försäljning, ser möjligheter, är lösningsorienterad och en naturlig relationsbyggare.

Du har allmänna IT kunskaper, god presentationsteknik och har goda kunskaper i svenska och engelska, både i skrift och tal.

Din profil
För att passa i rollen är det viktigt att du är systematisk, strukturerad, har en teknisk förståelse samt en god samarbetsförmåga. Du är också resultatorienterad, har förmågan att arbeta självständigt och tar stort eget ansvar.

Din ansökan
Du är välkommen med din ansökan via länken nedan så snart som möjligt dock senast den 11 augusti 2019. Rekryteringsarbetet sker löpande då tillsättning kommer att ske snarast. Eventuella frågor besvaras rekryteringskonsult Ulf Hammar på 070-606 31 00.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Om Elfa
Elfa erbjuder förvarningssystem som kan anpassas efter individuella behov. I produktsortimentet ingår såväl flexibla förvaringslösningar som uttrycksfulla måttanpassade skjutdörrar – allt i hållbar och funktionell design av högsta kvalitet. Företaget grundades 1948 och ägs sedan 1999 av The Container Store – USA:s största detaljhandelskedja för förvaringsprodukter. The Container Store är noterade på New York-börsen. Elfa har tre fabriker och åtta säljbolag runt om i Europa. För räkenskapsåret 2018 rapporterade koncernen en omsättning på cirka 1 105 miljoner kronor och antalet anställda var 513. Huvudkontoret ligger i Malmö.

Sökord: säljare, försäljning, försäljare, fältsäljare, utesäljare, distriktsäljare, regionsäljare, utesäljare, key account, account manager