VÄGPROJEKTÖR
GÖTEBORG

 

För att möta marknadens behov behöver vi förstärka gruppen Väg och Gata i Göteborg.

Om tjänsten
Vi arbetar främst med upprättandet av vägplaner, bygghandlingar, detaljprojektering och förfrågningsunderlag för projekt inom Gata och väg. Vår kompetens och bredd inom företaget gör att vi kan erbjuda våra kunder såväl specialister som totalåtaganden, vilket medför stimulerande och varierade arbetsuppgifter för våra medarbetare. Vi sitter i trevliga lokaler i fiskhamnen Göteborg.

Du kommer att arbeta i projekt inom Gata och Väg, tillsammans med andra teknikområden. Din roll kan beroende av ditt intresse vara projektör eller uppdragsledare men det kan också ges möjlighet att vara tekniksamordnare och teknisk specialist. Vi vill att du trivs och utvecklas!

 

"Det jag gillar med COWI som arbetsplats är att det är en trevlig atmosfär med möjlighet till utvecklig i ett utmanande tempo och en lagom arbetsbelastning. Arbetslaget har en blandad åldersgrupp och personer med olika bakgrund. Vi är ett socialt gäng och vi umgås mycket även utanför arbetstid.

Det är en flexibel arbetsplats där man får frihet under ansvar. Utvecklingsprogram finns och mängder av kurser i vår utbildningsportal. Uppdragen är alltid spännande och intressanta!"

- David Olsson, Vägprojektör

 

Här är några exempel på ansvarsområden som du vid intresse kan utvecklas inom:

  • Samordnare för väg grupper utanför Sverige
  • Specialist inom Civil 3D eller Novapoint
  • Uppdragsledning

Din profil

  • Du har erfarenhet av projektering inom gatuprojekt för stadsnära miljöer och/ eller för stora vägprojekt
  • Du är insatt i de planeringsprocesser som Trafikverket, kommuner samt byggherrar
  • Du har relevant teknisk utbildning, gärna civilingenjör väg och vatten

 

Som person är du engagerad, noggrann, kommunikativ och intresserad av att stötta kollegor med din kunskap. Du har goda kunskaper i det svenska och engelska språket.

Kontakt
För mer information om tjänsten eller ansökan kontakta rekryteringskonsult Nicole Diener 0735-258686. Välkommen med din ansökan snarast då urval sker löpande!

 

Om företaget
COWI koncernen är en internationell teknikkoncern med ca 6500 medarbetare, i Skandinavien, Europa och Nordamerika samt med representation i Asien och Afrika, varav 1100 medarbetare i Sverige.

COWI i Sverige tillhandahåller kvalificerade ingenjörstjänster till privata och offentliga aktörer inom industri, infrastruktur, miljö, byggnad och fastighet, samt projektledning. Vi verkar både inom och utanför landets gränser. COWI Sverige hanterar såväl stora som mindre projekt i alla skeden från idé till drift- och underhållsplanering. Vi arbetar gärna med totalåtaganden.

Sökord: Projektör, uppdragsledare, handläggare, vägprojektör, markprojektör, anläggningsprojektör, teknikansvarig, anläggningsteknik, road, road engineer, road design, road & highway