Servicetekniker

Vill du jobba i en organisation som går starkt framåt? Vi söker Servicetekniker till vårt kontor i Karlstad. 

 

Dina arbetsuppgifter
Som Servicetekniker är du en viktig länk i samspelet med våra kunder som ställer höga krav på service och support. Ditt arbete är omväxlande där du jobbar både inne på kontoret och ute på plats ute hos våra kunder. Inne på kontoret förbereder du för montage och installation. Ute hos våra kunder ansvarar du för arbetsuppgifter såsom: 

  • Installation av maskiner (hårdvara och enklare mjukvara samt klienter på datorer)
  • Service, support samt enklare utbildning av våra maskiner

Vi kan locka dig med internutbildning som tillhandahåller allt du behöver veta om produkter och IT, bonusmöjligheter, tjänstebil och inte minst att tillhöra ett glatt och positivt teknikergäng.

 

"När du är anställd hos Canon får du stöd och uppmuntran från kollegor som delar dina ambitioner och hjälper dig att lyckas."

Läs mer om vad Ivar har att säga om tjänsten och företaget på https://www.saljpoolen.se/sv/sok-jobb/artiklar/canon-karlstad

 

Din bakgrund och personlighet
För denna tjänst vill vi att du kan en del om IT och förstår grundläggande begrepp såsom ”serverinstallationer”, ”IP-adress”, kanske även ”SMTP” och liknande termer. Har du jobbat som servicetekniker inom samma eller liknande bransch ser vi det som meriterande, men det är inget krav.

Vi ser gärna att du är praktiskt lagd samtidigt som du har ett utmärkt kundbemötande med hög social kompetens. Du är även logisk i ditt tänkande vilket gör det enklare för dig att felsöka tekniska problem.

Vi vill gärna att du har ett intresse av att utvecklas tillsammans med oss och vi med dig. Med det menar vi att du brinner för både din egen och företagets utveckling. Din arbetsmoral är hög och du slutför hellre dina arbetsuppgifter idag än att vänta till morgondagen. För tjänsten krävs körkort B så att du kan ta dig till våra kunder med vår servicebil. Då våra manualer ofta är skrivna på engelska måste du kunna läsa och förstå engelska. Tjänsten är på 100%, dagtid och placering på vårt kontor i Karlstad. 

Av oss får du ett starkt varumärke att arbeta med – alla känner till Canon! Upptäck dina möjligheter inom Canon! Mer information om Canon finner du på www.canon.se 

Känner du dig träffad kan vi erbjuda en spännande tjänst i en framgångsrik organisation.

Vill du veta mer om oss kan du gå in på www.canon.se, läsa mer här på sidan eller kontakta Ivar Thorelli på 0739-20 38 83.

Välkommen med din ansökan!

 

Om företaget
Canon Business Center är den del av Canon som arbetar närmast kunden. Vi arbetar med försäljning, service och support av Canons breda utbud av dokument och utskriftslösningar som på olika sätt utvecklar våra kunders informations- och dokumentflöden. Canon Business Center är en franchisekedja som finns på 30 platser i landet, från Luleå i norr till Malmö i söder. Inom kedjan arbetar idag 500 personer. Läs mer på www.canon.se