Innesäljare

Till Eurofins i Lidköping

 

Arbetsbeskrivning
Som innesäljare på Eurofins Food & Feed erbjuder du mindre och medelstora företag inom livsmedelsbranschen en produktportfölj bestående av ca 200.000 olika analyser. Vårt erbjudande inom livsmedel kan grovt delas in i tre områden, beroende på syftet med analysen. Dessa tre områden är; Livsmedelssäkerhet, Livsmedelskvalitet och Redlighet. 

Försäljningen drivs framför allt genom uppsökande försäljning via telefon, där du ingår i ett säljteam tillsammans med en Utesäljare. Du samverkar med företagets övriga avdelningar i kontakt med kunder och prospekt, så att alla kundkontakter med företaget resulterar i att kunderna uppfattar Eurofins som sin självklara affärspartner för laboratorietjänster. 

Du kommer att arbeta i en liten, men dynamisk verksamhet, och har inga problem med att kavla upp ärmarna och hjälpa kollegor inom innesäljorganisationen eller kundservice-organisationen vid temporära arbetsanhopningar. 

Vi erbjuder
Inledningsvis kommer du få en gedigen internutbildning, för att lära känna företaget, produkterna samt hur säljprocessen går till. Vi är ett företag som värnar om våra medarbetare, och försöker alltid att rekrytera internt för att medarbetarna skall ha möjlighet att växa inom bolaget. Du tillhandahålls en fast lön, en årsbonus vid uppnått resultat samt 32 dagars semester. 

Din profil
Vi söker dig som har tidigare säljerfarenhet. Vi ser gärna att du har en naturvetenskaplig högskoleutbildning eller motsvarande. Du har följande personliga egenskaper:

  • Kommersiellt orienterad med en stark vilja att prestera resultat
  • Strukturerad och effektiv
  • Självdrivande och engagerande


Säljarbetet karaktäriseras av långsiktiga kundrelationer där tålamod och teknisk förståelse är lika viktigt som affärssinne. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Du har även erfarenhet av Office-paketet, goda kunskaper inom främst Excel är meriterande. Du arbetar obehindrat och löpande i våra säljstödjande offertsystem, CRM system och kundordersystem.  

Kontakt och ansökan
Ansökan sker via länken nedan. Rekryteringsarbetet pågår löpande så vänta inte med din ansökan.

För frågor om tjänsten kontakta Henrik Lärk, Sales and Marketing Director på 010-490 83 85.

 

Om företaget
Eurofins är en av världens största laboratoriegrupper, med kemiska och mikrobiologiska analyser samt digitala tester till kunder inom bland annat lantbruk, livsmedel, läkemedel, miljö och leverantörer av tv-tjänster. Vi är drygt 45 000 anställda och har mer än 800 laboratorier i 47 länder över hela världen. Vi bidrar till global hälsa och säkerhet genom att leverera högkvalitativa analys- och rådgivningstjänster och samtidigt skapa möjligheter för våra anställda och ge värde åt våra aktieägare. Vår verksamhet och våra värderingar bygger på 4 hörnstenar; kundfokus, kvalitet, kompetens och laganda samt integritet (respekt, ansvarsfullhet). Läs mer på www.eurofins.se

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, innesäljare, telefonsäljare, direktförsäljning, sälj, sales