Servicetekniker till Göteborg


På Euromekanik är vi marknadsledande inom flera områden och samarbetar med internationella partners inom våra projekt till processindustrin. Vi får fler och fler spännande projekt och tar fram avancerade lösningar till exempel inom utlastning, provtagning, instrumentering, armaturer och säkerhetsprodukter åt våra kunder inom svensk processindustri.  

Vi söker nu en servicetekniker med inriktning mot mekaniska installationer till vårt teknikteam. Vi på Euromekanik kan erbjuda dig ett kundnära, omväxlande och utvecklande arbete som produktspecialist på våra varumärken samtidigt som du på sikt kan växa mot att hjälpa till med systemdesign och projektering för våra kunder. 

Arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i vårt teknikteam och arbeta i nära samarbete med våra kundansvariga och med våra samarbetspartners på leverantörssidan. Tjänsten innebär regelbundna kundbesök för att stödja försäljningen samt att installera och utföra service på den utrustning vi levererar.

  • Ansvara för installation, planering och driftsättning
  • Självständigt utföra periodisk service och akut felavhjälpning/problemlösning
  • Agera teknisk expert stöd till säljteamet
  • Driva tekniska ärenden mot våra samarbetspartners

Tjänsten innebär resor i huvudsak till våra kunder på västkusten men även i enstaka fall till hela Sverige och några utanför landets gränser. 

Din profil
Vi tror att du har en teknisk utbildning, några års arbetslivserfarenhet inom teknisk service och gärna inom energigasområdet eller processindustrin med inriktning mot mekaniska installationer, driftsättning och underhåll. Du har ett starkt intresse för teknik och en vilja och förmåga att ta dig an nya tekniska utmaningar. Goda kunskaper i engelska är nödvändigt och kunskaper i tyska är ett plus. Körkort B är ett krav!

Vi erbjuder 
I gengäld erbjuder vi dig ett spännande och stimulerande arbete i ett bolag där vi har god gemenskap. Du kommer att erbjudas möjlighet att utvecklas inom ditt kompetensområde både djupare och in i nya arbetsuppgifter.

Kontakt
För ytterligare information om tjänsten kontakta Claes Domeij, 031-7805627, Teknisk Chef. Frågor om rekryteringsprocessen besvaras av Mattias Lyckberg, 0733 336080 på Intenso Teknikrekrytering AB.

Ansökan
Vi ser gärna att du skickar in din ansökan snarast, då urvalet sker löpande!

Välkommen med din ansökan!

 

 

 
Om företaget
Euromekanik AB erbjuder sedan 1974 produkter och lösningar för svensk gas-, ånga- och processindustri. Vår uppgift att hjälpa kunderna att sätta samman rätt funktionslösning utifrån deras behov. Det kan handla om en enskild produkt, en serie av produkter eller ett helt system ofta i komplicerade processer. Utgångspunkten är alltid att kunden skall få ut maximal effekt ur sin investering, såväl tekniskt som kommersiellt. Vi är idag 24 anställda och har vårt kontor nära Redbergsplatsen i Göteborg. Vi är inne i en spännande resa där vi ständigt letar efter duktiga medarbetare. Är du en av dem? Läs mer om oss på www.euromekanik.se