Administratör / Säljsupport
till vårt huvudkontor i Malmö

Vill du jobba i ett framgångsrikt, internationellt och marknadsledande företag? Vi är ett av Sveriges 500 största bolag och en av våra framgångsfaktorer är att vi ger våra kunder den bästa, mest hållbara och miljövänliga textilservicen i Sverige, vilket vi är mycket stolta över. Vill du också bli en av oss? 

Vi organiserar om och behöver dig som vill jobba med administration, sälj och produktsupport. Så brinner du för just detta och vet att du är noggrann och strukturerad så vill vi gärna träffa dig!

Om tjänsten
Du kommer att få en varierande vardag och vara en support till vår organisation. Några av dina arbetsuppgifter blir att: 

  • Ansvara för vår mailbrevlåda med textilsupport till sälj och kundservice
  • Administrera artikelansökningar
  • Registervård i SOL
  • Driva mindre projekt inom ramen för vår produktorganisation
  • Framtagning av statistik
  • Löpande administrativa uppgifter
  • Stöd och support till organisationen med olika uppgifter t.ex. anbuds- och offertunderlag 
  • Viss kontakt med leverantörer

Din profil
För att lyckas i denna tjänst så brinner du för att jobba med administration och ge support. Du är social, självgående, flexibel och proaktiv. Du trivs när du får ge det lilla extra. För oss är det viktigt att få in rätt person så vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Krav
Du har erfarenhet från en administrativ roll och det är meriterande om du har jobbat i ett tillverkande företag. Du har lägst gymnasieutbildning, behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt har goda kunskaper inom Officepaketet. 

Vad kan vi erbjuda
En varierande roll tillsammans med ett härligt och ambitiöst team. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter i bolaget. Vi sitter mitt i centrala Malmö i moderna lokaler med väldigt bra kommunikationsmöjligheter. 

Ansökan
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Malin Hill, Head of Textile Specialist Team som finns tillgänglig efter den 15 juli. Malin nås på 070-266 35 20. 

Vi ser fram emot din ansökan med CV och personligt brev via länken nedan senast söndagen den 11 augusti 2019. Vi går igenom urvalet löpande så sök idag! 

Välkommen med din ansökan!

 

 

 Berendsen är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. Vi skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuder vi våra produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Berendsen Textil Service AB ingår i Elis, ett börsnoterat franskt bolag. I Sverige är vi 1300 medarbetare och omsätter 2,2 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 24 anläggningar spridda över landet.

Sökord: kundservice, kundsupport, service, support, administration,