Vi expanderar kraftigt i vår mission att bidra till global hälsa. Vill du vara med? Vi söker nu en

Marknadskoordinator
till Eurofins huvudkontor i Lidköping 

 

Eurofins arbetar inom kretsloppets alla delar. Vår analysverksamhet ger kunderna möjlighet att fatta beslut som bidrar på ett positivt sätt till miljö, hälsa och säkerhet samt ett hållbart samhälle. Att säkra och kontrollera kvaliteten i analysresultaten, ge bra service till våra kunder och att göra detta med minimal miljöpåverkan är en viktig del i hela verksamheten vid Eurofins. 


Arbetsbeskrivning
Som marknadskoordinator på Eurofins är du ansvarig för att utveckla och administrera företagets hemsida. Du sköter våra nyhetsbrev och tar löpande initiativ till nya utskick och kampanjer. Du samordnar vår annonseringsplan, och håller kontakt med tidskrifter och mediebyråer.

Du kommer att arbeta i en liten men dynamisk verksamhet och har inga prestigemässiga problem med att kavla upp ärmarna och hjälpa kollegor inom innesäljorganisationen eller kundserviceorganisationen vid temporära arbetsanhopningar.


Vi erbjuder
Vi erbjuder ett utvecklande arbete med stor möjlighet att påverka vår interna och externa kommunikation. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag samt flextid.

Vi är ett företag som värnar om våra medarbetare, och försöker alltid att rekrytera internt för att medarbetarna skall ha möjlighet att växa inom bolaget. Vi är stolta över att ha en arbetsplats med hög trivsel där vi hjälps åt att nå våra mål.


Din Profil
Självklart är du en kommersiellt orienterad person med en stark vilja att prestera resultat. Du har eftergymnasial utbildning, gärna med marknadsinriktning.

Du har god erfarenhet av hemsideadministration och grafiska programvaror, har stilistisk förmåga och kommunicerar väl både skriftligt och muntligt på svenska och engelska.

Du är strukturerad och effektiv i ditt arbete. Arbetet sker med stor frihet under eget ansvar och därför är det viktigt att du är självgående och driven. Det är naturligt för dig att själv ta initiativ till nya kommersiella kampanjer. 


Kontakt
Vid frågor är du välkommen att kontakta
Henrik Lärk, Sales and Marketing Director | 010-490 83 85
Sara Carlsson, HR generalist | 010-490 80 57 


Ansökan 
Skicka in din ansökan via länken nedan. Rekryteringsarbetet pågår löpande så vänta inte med din ansökan.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Om företaget
Eurofins är en av världens största laboratoriegrupper. Dagligen bidrar våra laboratorium världen över till en bättre värld med global hälsa och säkerhet genom att leverera högkvalitativa analys och rådgivningstjänster. På endast 30 år har vi med energi och framåtanda etablerat oss i över 47 länder. Vi erbjuder våra kunder kemiska och mikrobiologiska analyser inom miljö, livsmedel, läkemedel, och lantbruk. Vår växande verksamhet präglas av Eurofins värderingar som bygger på kundfokus, kvalitet, kompetens och laganda samt integritet. Läs mer på www.eurofins.se 

Sökord: marknad, webdesign, webbdesign, webutveckling, webbutveckling, webutvecklare, webbutveklare, grafisk design, annonsering, annonsansvarig, copywriting,