Vi söker nu en 
Teknisk säljare 

Som teknisk säljare på Axolot Solutions kommer du att leda vårt arbete med att etablera Axolot Solutions som leverantör av smarta lösningar för rening och recirkulation av industrins processvatten.

Arbetsuppgifter
I rollen kommer du att ansvara för att bygga upp försäljningen av Axolots nyutvecklade avancerade vattenreningsteknik på i första hand den nordiska hemmamarknaden. Detta innebär omfattande kundkontakter och omkring 100 resdagar per år. Du identifierar nya affärsmöjligheter och utvecklar dessa från kontakt till kontrakt. På den resan ansvarar du bl.a. för framtagandet av kalkyler, offerter och avtal. Utifrån kundens behov tar du fram smarta systemlösningar i samarbete med projektledning, tekniskt säljstöd och konstruktion.

Du är sedan den som håller kontakten med kund hela vägen till drifttagen och godkänd leverans. Du arbetar utifrån företagets säljstrategi och etablerar ett proaktivt och långsiktigt samarbete med våra kunder. Rapportering sker till CEO.

Du utgår från vårt största kontor i Landvetter eller från vår filial i Stockholm, beroende på bostadsort.

 

Din Profil
Krav:

  • Ingenjörsutbildning på högskolenivå
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
  • Körkort

Meriterande:

  • Fem års erfarenhet av försäljning av komplexa produkter till (process-)industrin
  • Erfarenhet av utrustning/produkter för vattenrening eller kemikaliesystem

Som person är du mycket försäljnings- och resultatinriktad och har ett sinne för nya affärsmöjligheter. Du är lyhörd, social och brinner för att skapa och bearbeta och långa affärsrelationer.

 

Vi erbjuder
Axolot Solutions är ett bolag under stark tillväxt med en produkt som ligger helt rätt i tiden och som kännetecknas av en entreprenöriell anda. Bolaget är för tillfället inne i arbetet med att etablera sig på den nordiska marknaden och har som mål att växa utomlands inom en snar framtid. Vi erbjuder stora utvecklingsmöjligheter för rätt person. Varje medarbetare har en fri roll med stort eget ansvar över sin egen planering och struktur.

Kontakt
För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Josefine Petersson 0702-50 14 29 på Intenso Teknikrekrytering.

 

Välkommen med din ansökan snarast då urval sker löpande.

 
Om Axolot Solutions
Axolot Solutions är ett svenskt miljöteknikföretag som säljer system för industriell vattenrening. Det gör vi genom att erbjuda egenutvecklad och patenterad teknik som bygger vidare på en väl beprövade metoder. Axolot Solutions vattenrening är kostnadseffektiv och möjliggör recirkulation av vattnet. Detta innebär att belastningen på miljön minskas. Bolaget etablerades år 2014 och är nu inne i en fas då fokus ligger på kommersiell expansion. Huvudkontoret är beläget i Helsingborg. I Landvetter utanför Göteborg har vi vårt operationella center, som bland annat är basen för vårt utvecklings- och testarbete. Bolaget har även kontor i Stockholm och i Helsingfors. Axolot Solutions Holding ABs aktie är noterad på Nasdaq Stockholm First North.

Sökord: försäljare, försäljning, utesäljare, fältsäljare, distriktsäljare, regionsäljare, internationell försäljning, försäljningsingenjör, ingenjör, account manager, account management