Nu söker vi en E-Commerce manager till Hejco! 

Vill du vara en del av ett värdedrivet företag som bryr sig om de människor som bryr sig om andra? Vill du jobba i en expansiv och utvecklande miljö där vi utmanar oss varje dag för att alltid ge våra kunder det bästa vad gäller kvalitet, produkt, service och engagemang.

Hejco är ett starkt varumärke inom lätta arbetskläder med huvudfokus mot vård, omsorg och hälsa. Här får du som gillar utmaningar chansen att vara med på en spännande resa där stort fokus ligger på vår kund och digitala lösningar. Din roll som E-Commerce manager blir en viktig del i denna framtid!  Hejco ingår i Fristad Kansas Group.

Tjänsten
I rollen som E-Commerce manager kommer du att driva vår e-handel och har övergripande ansvar för vår öppna e-handel, både mot B2C och B2B, inklusive strategi, operativt arbete och resultat på samtliga marknader. Med mål att öka försäljning ser du till att webben är uppdaterad och optimerad. Du ansvarar för hantering av innehåll, att rätt produkt syns vid rätt tillfälle, med rätt information och med rätt pris. Du arbetar kontinuerligt med bestsellers, slow movers, lager och kampanjer och tar detta ut på sajten. Med A/B tester, analyser och kampanjer driver du trafik och försäljning. Du arbetar nära hela marknadsavdelningen, översättare, sälj, customer experience och följer den kommersiella kalendern. Du ansvarar för att driva trafik till sajten med hjälp av bland annat SEM/PPC, SEO, displayannonsering, e-mail marketing, social media annonsering osv. Du följer upp och analyserar resultat löpande och optimerar och justerar för att kontinuerligt förbättra resultaten. 
Din placering är på Hejcos kontor i helt nya lokaler på Katrinedal i Borås. Tjänsten är ny hos oss och är en del i satsningen mot att lyfta vår e-handel med mål att öka, förbättra och växa kanalen.

Din Profil
Vi söker dig som är driven och resultatinriktad. Du kan ta både ett strategiskt och operativt perspektiv för att nå såväl långsiktiga som kortsiktiga mål med vår e-handel. Du är van vid att planera din egen tid, arbeta proaktivt inom dina ansvarsområden och kan ta snabba beslut. Du är prestigelös, har engagemang, passion och ett starkt kundfokus. Du är en lagspelare som tycker om att vara en del av ett team i en kreativ process där alla delar är lika viktiga för att nå målet.

Vi verkar i en internationell miljö och kommunikation i tal och skrift på engelska är en naturlig del av vår vardag.

Tempot är högt och vi arbetar tätt över avdelningarna för att generera mervärde för våra kunder. Du är utåtriktad och har lätt för att skapa och bibehålla kontakter inom och utanför företaget. Förändring är en naturlig del av dagen, så gillar du att utmana och har en egen drivkraft för att genomföra förändringar, då kan du vara rätt för oss.

Vi ser att du som söker har ett par års erfarenhet av att framgångsrikt driva e-commerce med fördel för ett varumärke som arbetar på flera marknader. Du har också eftergymnasial utbildning inom E-handel och kunskaper inom Google Analytics, Google Tag Manager, Google Optimizer eller liknande samt av e-handelsplattformar. Vi tror att du har känsla för och kunskap i webbdesign och Adobe CS och erfarenhet från CRM system (vi arbetar idag med Salesforce och Pardot). Det är även meriterande att ha erfarenhet från både B2B och B2C.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en spännande roll i en organisation där du från dag ett får stora möjligheter att själv vara med och påverka. Vi är ett härligt gäng med ett stort driv, stolthet över våra produkter och våra kunder och en stor ambition att få vårt varumärke att växa. Vi söker fler medarbetare som vill vara med på den resan!

Övrigt
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Sofia Wackling, Marketing and Customer Experience Director på 0730-878295 eller sofia.wackling@hejco.com. Din ansökan skickar du via ansökningsknappen.

Vi tillämpar löpande urval och ser därför framemot din ansökan så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan! Vi ser fram mot att få höra vem du är! 


 
Sökord: e-handel, ehandel, e-handelsansvarig, webbhandel, marknad, marknadsföring, marknadsförare, ecommerce, e-commerce, digital manager, digital marketing, e-com