Vi expanderar och söker nu en

Säljare till Stockholm

Vi letar efter dig som vill vara med och att utveckla vår marknad mot återförsäljare. Vi är idag väl etablerade främst mot kunder inom offentlig sektor som Polis och Försvarsmakten. Nu tar vi steget att nå ut till konsumentmarknaden med ett antal produkter ur vårt sortiment, vi jobbar med starka kvalitativa varumärken. Du kommer ansvara för hela säljprocessen vilket innebär att du är självgående, strukturerad, målinriktad och vet att närvaro hos kund ger resultat. Vi har vårt huvudkontor i Sandviken men du kommer utgå från vårt kontor i Danderyd där även flera av dina blivande kreativa kollegor sitter.

 

Personlighet och kompetens

  • Du har erfarenhet av uppsökande försäljning mot företag, gärna återförsäljare.
  • Du är självgående, driven, prestigelös och har en naturlig förmåga att skapa förtroende med både kunder och kollegor vilket ger långsiktiga relationer.
  • Du har ett stort affärssinne, är strukturerad och noggrann.
  • Du har B-körkort, god IT-vana och hanterar svenska mycket väl i tal och skrift.
  • Du bor lämpligt med tanke på var kontoret ligger.

 

Vi erbjuder dig ett självständigt och varierande arbete i ett kreativt och väletablerat företag där vi har fokus på kvalitet i allt vi gör. Vi arbetar mot gemensamma mål och du kommer få stöttande och engagerade medarbetare. Du kommer att ha en mycket central roll i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt till tak. Vi har marknadsmässiga bra villkor med fast lön och möjlighet till bonus. Känner du igen dig i ovanstående beskrivning och tycker att detta låter som en spännande utmaning är du varmt välkommen med din ansökan.

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Marie Gummerus på telefon 070-657 80 74. Marie har semester men är tillbaka den 5 auguati då intervjuer kommer påbörjas, urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

 

Om företaget
Promoteq AB grundades 1995. Vi har engagerad personal med kunskap inom affärsutveckling, import/export logistik samt säljare med bred användarerfarenhet från våra kundgrupper.

Vårt mål är att med stort engagemang och kompetens erbjuda våra kunder en väl fungerande helhetslösning avseende produktförsäljning och logistik. Våra nyckelkunder är Skandinaviska myndigheter som t ex Försvarsmakt, Polis, Kustbevakning samt större försvars- och säkerhetsföretag. Läs mer om oss på: www.promoteq.com 

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, utesäljare, fältsäljare, regionsäljare, distriktsäljare, account manager, B2B, sälj