Teknisk Inköpare

Göteborg/Stenungsund

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

Vi erbjuder dig en roll i en dynamisk och innovativ miljö, där du får möjlighet att utveckla din kompetens och jobba mot dina mål.
 
Du kommer att verka i både större och mindre uppdrag, inom främst process- och energiområdet. Hos oss får du möjlighet att jobba in-house i projekt och vi kan också erbjuda dig internationella projekt. Du kommer att ingå i en grupp kvalificerade ingenjörer inom process & energi med placering på västkusten, Göteborg ett alternativ. 

Arbetsuppgifter
Som inköpare ansvarar du för inköpen i hela projektet från start till överlämnande. Vi arbetar främst inom process-, olja & gas, raff- och kemi- & petrokemisk industri. Du jobbar tätt med andra discipliner så som planering, dokument/kostnadskontroll men främst med projektledaren. Du ansvarar för upphandlingar där man utgår från standardavtal eller kundspecifika inköpsvillkor. Mestadels in house projekt men kan även förekomma besök ute hos leverantörer samt uppdrag direkt ute hos kund. 
     
Profil
Vi söker dig som är högskoleingenjör, relevant akademisk bakgrund eller har annan likvärdig utbildning och/eller yrkeserfarenhet. Du är en driven, ansvarsfull och har förmåga att prioritera och planera. Dina erfarenheter har gjort dig kostnads- och kvalitetsmedveten och du är van vid att ta självständiga beslut. Du har god praktisk erfarenhet och förståelse för både den kommersiella och tekniska sidan av projekt inom energi-/processindustrin.
  • Erfarenhet av upphandlingar i multidisciplinära projekt inom petrokemi
  • Meriterande om du har erfarenhet av upphandling av Entreprenadkontrakt. (EPC/EPCM)
  • Van att arbeta i olika projektmodeller, verksamhetssystem och inköpssystem
  • Drivs av att utveckla goda affärer och relationer

Kontakt 

För mer information om tjänsten kontakta Josefine Petersson 0702-50 14 29 eller Malou Magnusson 0707-58 87 45 på Intenso Teknikrekrytering. 

Välkommen med din ansökan snarast då urval sker löpande!

 

 

sökord:processindustri, energi, teknisk inköp, EPC, EPCM, petrokemi, upphandlingar, inköpssystem, multidisciplinära projekt,