Vi expanderar inom produktområdet Meva, och söker en:

Lageransvarig
 
Som lageransvarig på Nordicwater i Mariestad arbetar du i en grupp om ca 5 personer.  Arbetet består bland annat av att hantera in- och utleveranser, packa och emballera gods, boka och räkna på frakter, upprätta frakthandlingar och planera/förbereda material till montage och servicearbeten.

För tjänsten krävs att du har en allmän teknisk kompetens och att du har vana att arbeta i affärs-/lagersystem. Du bör ha erfarenhet av vanligt förekommande lageruppgifter från tidigare anställningar. Då engelska är vårt koncernspråk är det ett krav att du behärskar detta i både tal och skrift. 
 
Din profil
För att trivas med arbetet bör du som person vara noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt, ha förmåga att självständigt lösa uppgifter, vara serviceinriktad och ha lätt för att samarbeta med kollegor. Erfarenhet från affärssystemet Pyramid ses som meriterande. För denna tjänsten krävs körkort för bil.

Tjänsten är placerad vid vår anläggning i Mariestad. 
 
Kontakt 
För ytterligare information om tjänsten kontakta Platschef Magnus Torgin, tel: 0501 393310
 
Din ansökan önskar vi så snart som möjligt, då urvalsprocessen sker fortlöpande. Läs mer om företaget på www.nordicwater.com/sv.

Välkommen med din ansökan!
 
Om företaget
Nordic Water Products AB utvecklar, tillverkar och levererar maskiner och utrustning för vatten- och avloppsvattenrening. Vi har många års erfarenhet och är världsledande inom våra specialområden med DynaSand kontinuerliga sandfilter, Johnson lamellseparator, DynaDisc skivfilter, Meva fingaller, Zickert slamskrapor samt Sobye bandfilter. Vi erbjuder såväl enskilda maskinkomponenter som integrerade system och lösningar. 
Vi har huvudkontor i Göteborg samt kontor och serviceenheter i Hammarby Sjöstad, Mariestad, Klippan och Fjärås (Kungsbacka). Våra produkter säljs över hela världen genom ett nätverk av representanter och återförsäljare. Nordic Water omsätter ca 500 miljoner SEK och har ca 170 anställda.