Sveriges kanske hetaste miljöteknikföretag behöver förstärkning och söker nu en

Taktisk Inköpare
Till Sibbhult

Swedish Stirling AB (tidigare Ripasso Energy AB) är ett svenskt miljöteknikföretag med sin bas i Göteborg som grundades 2008 för att vidareutveckla stirlingteknologins enastående förmåga att omvandla värme till elektricitet, samt att utnyttja tekniken för kommersiellt bruk. Företagets vision är att etablera stirlingmotorn som det bästa alternativet för lokal produktion av hållbar och klimatsmart el från restgaser. 

Din profil
Vi söker en erfaren taktisk inköpare med verifierad förhandlingsvana. Du kommer att upphandla och kontraktera leverantörer samt ansvara för deras leveranser. Du har internationell upphandlingserfarenhet och är van att hantera små och stora leverantörer i ett globalt perspektiv. Du kommer att deltaga i val av leverantör och arbeta operativt med leverantörsutveckling samt utvärdering mot av företaget ställda mål.

Du bör ha flera års arbetslivserfarenhet från motsvarande arbetsområden. Utbildning inom juridik anses meriterande.

Du som vill arbeta tillsammans med oss har god samarbetsförmåga men motiveras också av att arbeta självständigt. Erfarenhet av produktutveckling för volymproduktion är meriterande. Eftersom vi har kontor i Sydafrika så behärskar du förutom svenska även engelska flytande i både tal och skrift.

 

"Swedish Stirling är ett växande företag som har alla möjligheter att skapa en fantastisk arbetsplats och locka ännu fler personer som vill jobba med klimatsmarta tekniklösningar. Swedish Stirling har framtiden framför sig!"

Läs mer om vad Emelia Forsgård har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/swedish-stirling

 

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

  • Strukturera, förhandla och sluta långsiktiga ramavtal
  • Ansvara för dina leverantörsrelationer och deras leveranser
  • Arbeta aktivt med kostnadsbesparingar och produktförbättringar
  • Deltaga i att utveckla processer, mallar och rutiner för inköp

Som medarbetare på Swedish Stirling jobbar du med produkten hela vägen från idé till produktion. Du gillar att söka information och uppskattar att hantera kontakter inom gruppen, med kunder, leverantörer och tillverkare.

Vi erbjuder
Ett utmanande arbete på ett litet företag med korta beslutsvägar. Alla ges chansen att få sina idéer hörda. Vi har en spännande tid framför oss i jakten på effektiva lösningar där du som individ kommer ha stora möjligheter att vara med och påverka på flera plan. 

Vi arbetar aktivt med att utöka mångfalden och ser därför gärna kvinnliga sökanden. 

Ansökan och kontakt
Är du intresserad skicka din ansökan till oss via länken. Har du frågor ring Fredrik Abrahamsson, rekryterande chef0722-525701. Urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

 

Om företaget
Swedish Stirling AB (tidigare Ripasso Energy AB) är ett svenskt miljöteknikföretag som grundades 2008 för att vidareutveckla stirlingteknologins enastående förmåga att omvandla värme till elektricitet, samt att utnyttja tekniken för kommersiellt bruk. Företagets vision är att etablera stirlingmotorn som det bästa alternativet för lokal produktion av hållbar och klimatsmart el från restgaser. Grundtekniken bygger på Kockums världsunika stirlingmotorteknik som används i ubåtar, och som Swedish Stirling har en evig licens för civilt bruk. Sedan starten har företaget anpassat och utvecklat teknologin samt uppdaterat motorn för volymproduktion. Bolaget är sedan 2016 listat i Sverige (NGM Nordic MTF).