Säljare DVH
Småland, Blekinge och Gotland

Midsona utvecklar och marknadsför produkter som gör det lättare för människor att leva ett hälsosamt liv. Koncernen är ledande i Norden inom ekologiska livsmedel, hälsolivsmedel samt egenvård, med visionen att bli en av de ledande i Europa.

Vi söker nu en säljare till vår Health Food & Self Care säljkår mot Dagligvaruhandeln i Småland, Bleking och Gotland. Distriktet innefattar ca 120 butiker och du utgår hemifrån.

Arbetsuppgifter
Rollen innebär kontinuerlig bearbetning av butiker inom dagligvaruhandeln för bl.a. varumärkena Friggs, Swebar, Naturdiet, Kanjang. Målet är att bygga relationer och skapa lönsam tillväxt tillsammans med våra kunder. Viktigaste arbetsuppgifterna är att ge bästa service och support till våra kunder, presentera nyheter, sälja in och följa upp kampanjer, samt att säkerställa rätt placering och utrymme i butikshyllorna för Midsonas produkter i de olika kategorierna.

Produktportföljen innehåller en kombination av starka egna varumärken och licensvarumärken vilket ger våra kunder det bästa sortimentet.

Din profil
Vi söker dig som redan idag är en etablerad säljare inom DVH, alternativt jobbar som butiksäljare och vill utveckla dig i säljrollen. För att nå framgång i rollen har du stor passion för säljyrket, vill skapa affärer och få nöjda kunder. 

Som person

  • Har ett stort engagemang och inre driv med sinne för affärer.
  • Har en god förmåga att kommunicera och bygga nätverk
  • Är självgående, strukturerad och har god planeringsförmåga
  • Har bra samarbetsförmåga, kan arbeta i team och delar gärna med dig av erfarenheter som driver gruppen framåt.

 

"Jag har varit på Midsona i 2 år och jag trivs väldigt bra. Efter en gedigen introduktion var det säljkonferens och att komma till ett mer välkomnande gäng är svårt att hitta, det ger trygghet." 

Läs mer om företaget och tjänsten på https://career.masterhelp.se/midsona.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en möjlighet att vara med i ett framgångsrikt och expansivt bolag med starka varumärke och underbara kollegor

Kontakt
Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Säljpoolens rekryteringskonsult Peter Nilsson på tel.nr 040-660 67 22 eller Ann Szieger, telefon 040-660 67 23. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

 

Välkommen till Midsona!

 

Midsona är en av de ledande aktörerna i Norden inom hälsolivsmedel, egenvård och hygien. Vår produktportfölj innehåller en kombination av starka egna varumärken och licensvarumärken vilket ger våra kunder det bästa sortimentet tillsammans med ett unikt sälj- och marknadskunnande. I sortimentet finns till exempel välkända varumärken som Friggs, Urtekram, Naturdiet, Dalblads, Kung Markatta, Renässans och MyggA, men även högkvalitativa varumärken från uppdragsgivare, som till exempel Blutsaft och Esberitox. Våra kunder finns inom dagligvaru- och servicehandel, apotek, hälsobutiker, sport, gym och e-handel. 

Midsona har idag närmare 524 anställda och omsatte 2018 närmare 2,8 miljarder SEK. Midsonaaktien är noterad på Stockholmsbörsen. Läs gärna mer om Midsona på www.midsona.com.

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, sälj, fältsäljare, utesäljare, distriktsäljare, regionsäljare, account manager