Vill du arbeta i ett team bestående av engagerade och kompetenta kollegor i ett snabbt växande familjeföretag? 

Skyltmontör / Montör 
till Nordiska Skyltfabriken

På Nordiska Skyltfabriken kan vi skyltar. Vi är ett anrikt familjeföretag som sedan januari 2018 ingår i en större koncern. Verksamheten expanderar kraftigt och vi söker nu förstärkning till vårt team bestående av tre montörer.

Som montör på Nordiska Skyltfabriken kommer du tillsammans med dina kollegor och på egen hand att utföra service och montera reklamskyltar av en mängd olika former och utföranden. Du utgår från vår fabrik i Partille och kommer framförallt att arbeta i och omkring Göteborg, men vi har kunder över hela landet och arbete på annan ort förekommer. Intensivt arbete under kortare perioder kan förekomma.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av montage av skyltar. Du är arbetsam, har en god problemlösningsförmåga och tillför positiv energi till gruppen. Du gillar att ha kontakt med kunder, älskar ordning och reda och har en känsla för detaljer. Du talar god svenska och har minst B-körkort.

 

Vi erbjuder

  • En rolig och mångsidig tjänst i ett växande bolag
  • Familjär och generös arbetsmiljö, vi lämnar gärna referenser bland våra medarbetare
  • Goda utvecklingsmöjligheter
  • Goda löne- och tjänstevillkor

 

Tjänstgöringsort: Storgöteborg samt övriga landet
Omfattning: Heltid och tillsvidare med sex månaders provanställning
Lön: Fast lön
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Frågor
För mer information om tjänsten kontakta Emma Winton: emma.winton@lixon.se 

Ansökan
Ansök via knappen nedan (vi tar ej emot ansökningar via e-post). Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

 

Nordiska Skyltfabriken AB grundades i Partille 1968. Företaget tillverkar och monterar skyltar, banderoller och dekaler till allt från mindre bolag till rikstäckande organisationer. Nordiska Skyltfabriken har idag 14 anställda. Sedan januari 2018 ingår Nordiska Skyltfabriken AB i Lixonkoncernen där bland annat Mjuk Biltvätt Sverige AB och Lixon Fastigheter AB ingår. Koncernen har totalt 75 anställda och omsätter ca 80 miljoner kronor.