Distriktsansvarig säljare
Västra Sverige


Vi söker en erfaren säljare till distrikt väst (Värmland, Dalsland samt Västra Götaland). Du kommer att fokusera din försäljning och marknadsföring av Petrofers produktsortiment för metallbearbetning och papperskemikalier. Du kommer främst bearbeta företag inom pappersindustrin och bearbetande industrin. I rollen som distriktsansvarig säljare kommer du att ha fullt budget- och resultatansvar för ditt distrikt.

Vem är du?
Du gillar att jobba med försäljning och är lösningsorienterad och bra på att skapa långsiktiga affärsrelationer och hitta nya samt utveckla befintliga affärer. Arbetet är fritt med hög grad av egen planering. Vi ser gärna att du framgångsrikt arbetat med uppsökande försäljning inom liknande pappers- eller metallbearbetade industri. Du är en engagerad, målmedveten och ambitiös person. För att lyckas i rollen behöver du ha ett stort teknikintresse och ha god förståelse för utmaningarna som finns i en produktionsmiljö. Vi förväntar oss att du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Vi ser gärna kvinnliga sökanden.

 

"G A Lindberg är ett välmående och lönsamt bolag som ingår i Indutrade-koncernen, vilket ger det bästa av två världar; stor möjlighet att påverka men också resurser för investeringar och förvärv när så behövs. Medarbetare har stor frihet att planera sitt dagliga arbete.

G A Lindberg är i en föryngringsfas, därför kommer det finnas stora möjligheter att få genomslag för idéer och tankar för medarbetare, t.ex. hitta nya distributörer. Vi strävar efter att stärka G A Lindbergs varumärke och genomslagskraft på den nordiska marknaden genom att vara en välkänd och kompetent samarbetspartner med fokus på hållbarhet, lönsamhet och innovation för industrins alla processer. 

För oss är det viktigt att våra anställda trivs och mår bra. Varje fredag har vi virtuella ”fikamöten” och vi anordnar kickoffer för att få en härlig sammanhållning trots att alla sitter på olika platser. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag."

- Johan Granath, VD

 

Uppdragsbeskrivning 

  • Aktiv säljbearbetning av nya och befintliga kunder
  • Ansvara för kartläggning av nya affärsmöjligheter
  • Ansvar för att skapa tillväxt inom distriktet
  • Ansvar att driva och leda/projektleda affärsmöjligheter från start till mål
  • Ansvara för fortlöpande utbildning av både nya och befintliga kunder
  • Budget och resultatansvar för distriktet

 

Det finns kontor i Göteborgsområdet, men du utgår från ditt hemmakontor. För att vara rätt person för den här tjänsten ska du älska att vara ute hos våra kunder. Du trivs som bäst ute på fältet! Övernattningar i tjänsten förekommer. 

Du kommer att rapportera till VD. Vi erbjuder attraktiva anställningsvillkor samt tjänstebil. Vi ger dig en gedigen produktutbildning och erbjuder kontinuerligt vidareutbildning.

Kontakt
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår VD Johan Granath på 0730-66 73 52.

Ansökan
För att söka tjänsten bifogar du CV och personligt brev via länken. Urval och intervjuer sker löpande, så ansök gärna så snart som möjligt.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Om företaget
G A Lindberg ProcessTeknik AB levererar produkter, som oljor och processkemikalier, och mångårig teknisk kompetens till den metallbearbetande industrin runt om i Sverige. Vi arbetar nära våra kunder och tillsammans med särskilt utvalda leverantörer så att den mest effektiva produktlösning skapas. Med över 70 års verksamhet på den svenska marknaden har GA Lindberg-bolagen en stabilitet och kunskap som få kan leva upp till. För att säkerställa att vår verksamhet håller en jämn och hög kvalitet är vi sedan länge certifierade enligt både ISO 9001 och ISO 14001. Företaget är en del av Indutrade-koncernen. Indutrade är en internationell industrikoncern som säljer och utvecklar komponenter, system och tjänster med högt tekniskt innehåll. I koncernen finns ca 200 dotterbolag och drygt 6 000 anställda.

Sökord: försäljare, försäljning, distriksäljare, distrikssäljare, account manager, fältsäljare, utesläljare, teknisk säljare, försäljningsingenjör, industrisäljare