Har du ett öga för färg och form? Kan du hantera Adobes vanligaste program och trivs med att jobba med varierade arbetsuppgifter? Då kan detta vara din nästa arbetsplats!

Autocom fortsätter att expandera och står inför nya spännande utmaningar, vilket innebär att vårt Sales Team på åtta personer behöver förstärkas med fler medarbetare.  

Marknadsassistent / Marknadskoordinator 

Vi söker dig som vill vara med att utveckla och utforma vår marknadsföring samt koordinera marknadsprojekt och kampanjer för våra samarbetspartners och kunders räkning. 


DINA ARBETSUPPGIFTER

 • Ta fram och utforma marknadsföringsmaterial för samarbetspartners och kunder
 • Utforma information på websidan
 • Leda vissa marknadsprojekt
 • Intensifiera arbetet med löpande marknadsföring och kampanjer
 • Arbeta i kända program som InDesign, Photoshop och Illustrator

DIN PROFIL

Vi söker dig som har högskoleutbildning eller relevant yrkeserfarenhet.

Du har känsla och intresse för design, färg och form. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och kan uttrycka dig väl och differentierat i olika texter.

PERSONLIGA EGENSKAPER

Som person är du idérik och initiativrik. Du har en god analytisk förmåga och trivs med att arbeta såväl självständigt som i team. Personliga egenskaper värderas högt.

Eftersom de flesta av våra kunder finns runt om i Europa innebär jobbet några resor om året för olika aktiviteter relaterade till vårt marknadsarbete.  

"Jag har jobbat i 21 år hos Autocom. Jag började som ekonomiansvarig, därefter ekonomichef och nu har jag rollen som HR Chef.

Ledningen är mycket måna om att personalen skall må bra. Exempelvis har vi friskvårdsbidrag, och det som jag och många av våra medarbetare uppskattar mest är friskvårdstimmen som företaget bjuder på varje vecka. Det innebär att jag hinner prioritera min hälsa, och det gör att jag mår mycket bättre. Överlag mår vi bra här på arbetsplatsen. Vår flextid är mycket uppskattad bland våra medarbetare som uttrycker att de har lättare att få ihop vardagspusslet. 

Det är också många som väljer att stanna hos oss länge, det känner vi oss stolta över."

- Maria Magnusson, HR-Chef på Autocom

Vi erbjuder

 • En flexibel arbetsplats med bra balans mellan jobb och fritid
 • Extra pensionsavsättningar
 • Marknadsmässiga löner
 • Interna utbildningar som gör att du kan utvecklas i din roll
 • Vi har flextid, friskvårdsbidrag och möjlighet att träna på arbetstid 1 timme/vecka
 • Personliga utvecklingsmöjligheter
 • Stor frihet under ansvar 
Intervjuer kommer att ske fortlöpande så skicka in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt via ansökningsknappen.

För ytterligare information, Vid frågor kontakta Sales Manager Jacob Westman på 0720-704301.

Vid fackliga frågor Unionen, kontakta Anders Ankartoft 0735-203288.

Mer information om AUTOCOM hittar du på www.autocom.se

 

AUTOCOM är ett högteknologiskt företag som utvecklar, producerar och marknadsför avancerad felsökningsutrustning för fordonselektronik. Vårt varumärke och produktkoncept är idag väletablerat på den europeiska marknaden och återfinns även hos större aktörer inom fordonseftermarknad. AUTOCOM har idag 76 anställda och en god kontinuerlig tillväxt både på den ekonomiska sidan och på personalsidan.  

AUTOCOM ingår sedan hösten 2002 i den världsomspännande Würth-koncernen med mer än 76 000 anställda world-wide. Mer information om AUTOCOM hittar du på www.autocom.se

Sökord: marknad, marknadsföring, koordinator, originalare, grafiker, reklam, reklamassistent, grafisk design, copywriting, pr, webbkommunikation, traffic