Städbranschens mest spännande företag söker servicetekniker till Stockholm

Vill du representera det mest spännande, innovativa och expansiva företaget inom städbranschen? Det prisbelönta företaget OrboTech Sweden importerar och säljer unika städmaskiner och städprodukter på den nordiska marknaden. OrboTech vill utmana gamla uppfattningar och vara en ledande kraft i städbranschens utveckling. Just nu söker företaget en servicetekniker till kontoret i Upplands Väsby, Stockholm. 

Jobbet:
Arbetet som servicetekniker i vårt serviceteam innebär att du inplanerat eller på kundens begäran reparerar eller servar maskiner, antingen på plats ute hos kund eller i vår verkstad i Upplands Väsby. Arbetet omfattar även en administrativ del som går ut på att utföra beställningar och organisera lokalt lager. Du har möjlighet att planera din vardag, men det är även viktigt att du kan vara flexibel då förutsättningarna snabbt kan ändras.

Anställningen är en heltidstjänst, vardagar 07:00-16:00. Som servicetekniker utgår du från vår verkstad i Upplands Väsby och kommer att ha tillgång till företagsbil och företagstelefon. Arbetsområdet kommer att vara Stockholm med omnejd. Upplärning och utbildning kommer att ske på plats.

Profilen:
Vi söker en servicetekniker med positiv attityd, som är tekniskt lagd och lösningsorienterad. Personen i fråga ska vara organiserad och även vara utåtriktad och självgående då arbetet innefattar mycket kundkontakt samt planering av sin egen tid. Kandidaten vi söker bör ha erfarenhet av reparationer och service, liksom el-kunskap. Erfarenhet av tidigare serviceyrken är meriterande. 

För oss är det viktigt att du brinner för ditt jobb och att du känner för att vara med på vår resa mot att utmana branschen och erbjuda den bäst tänkbara servicen. 

OrboTech erbjuder:

  • En viktig roll i branschens mest spännande organisation
  • Passionerade kollegor och familjär stämning
  • Möjlighet att utvecklas i din yrkesroll
  • Förmånliga villkor

Kvalifikationer:

  • Grundläggande kunskaper inom el
  • Tidigare yrkeserfarenhet av reparationer och service, vilket innefattar planering och tidrapportering
  • Tidigare erfarenhet inom branschen är ett plus men absolut inget krav
  • Datorvana och goda språkkunskaper i svenska. Både i tal och i skrift
  • Innehavande av B-körkort 

Känner du igen dig i profilen och låter jobbet precis som den utmaning du söker? Då vill vi självklart höra från dig! Urvalet sker löpande, därför ber vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

För mer information besök www.orbotech.se eller kontakta vår eftermarknadschef Rasmus Burvall på 070-181 01 00.

 OrboTech Sweden AB presenterar golvvårdsmaskinen Orbot, den innovativa skurmaskinen i-mop, städprodukterna under i-rangesortimentet, det desinficerande ozonvattnet Tersano, städroboten Adlatus, det ultrarena och kemikaliefria UltraH2Oby OrboTech, Rekola Reflex städsystem och städvagnar, samt städutbildningar igenom OrboTech Academy. Vi förser den professionella marknaden med städprodukter, utbildning och service av högsta klass.