Vill du vara delaktig i vår fortsatta expansion i Sverige? Trivs du i en organisation med korta beslutsvägar? Vill du arbeta med marknadsledande produkter? Då kan du vara rätt person för oss! Vi söker nu en

Säljare
till Västra Sverige


Din uppgift som säljare blir att bearbeta Elinstallatörer och Elgrossister i västra Sverige (fokus Göteborgsregionen) Du letar aktivt efter byggprojekt där våra produkter kan spara tid och därmed pengar för installatörerna. Vi finns lagerlagda hos de stora rikstäckande grossisterna och kommer nu att flytta fram vår position ytterligare på den svenska marknaden med hjälp av ännu en säljare. Vi har svenska säljare i Stockholmsregionen och i södra Sverige.

Du bygger relationer med elinstallatörer och grossister och besöker byggarbetsplatser för att påvisa den positiva effekten av att arbeta med våra fästlösningar och verktyg för kabeldragning.

I ditt arbeta ingår även att deltaga på mässor samt själv arrangera minimässor hos grossisterna. Lämplig bostadsort Göteborgsregionen. Du kommer att vara anställd av Castor Sverige AB och du rapporterar till Export/Retail Manager i Norge.

Du har din bakgrund i elbranschen som elektriker, eller arbetar i dag som säljare i elbranschen. Du trivs i en operativ roll och stimuleras av att självständigt få utveckla ditt ansvarsområde. Som person är du affärsorienterad och driven. Du är självgående och välstrukturerad.

Vi erbjuder dig delaktighet i vår fortsatta expansion i Sverige och du får professionellt säljstöd och säljhjälpmedel. Marknadsmässiga villkor inklusive tjänstebil.

Kontakt
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Per Asplund på Säljpoolen, 031 - 704 51 92.

Välkommen med din ansökan!

Sedan 1978 har Castor AS utvecklat, producerat och marknadsfört fästmaterial till den norska elinstallationsmarknaden. Idag exporterar vi våra produkter till flera europeiska länder. Castor är en välkänd producent och leverantör av tidsbesparande fästmaterial för elektriska och mekaniska installationer på alla typer av underlag samt ett stort utbud av verktyg för kabeldragning. Castor har varit först på marknaden med en mängd olika unika produkter. Några av världens ledande tillverkare av fästmaterial har valt att marknadsföra sina produkter via Castor AS, vilket tillsammans med våra egentillverkade produkter ger marknaden det bredaste utbudet av fästlösningar som garanterar effektivitet, kvalitet och säkerhet. För mer information var god se www.castoras.no

Sökord: säljare, utesäljare, fältsäljare, distriktsäljare, regionsäljare, försäljare, försäljning