Vi behöver förstärka vår säljorganisation och söker nu en

Teknisk regionssäljare
till södra Sverige

 

Trivs du med ett utmanande och självständigt arbete med varierande arbetsuppgifter, i ett växande företag med positiv utveckling som präglas av teamanda och kamratskap? Då är detta tjänsten för dig!

Vi erbjuder
Vi vill att du ska utvecklas och därför erbjuder vi utbildningar både i Sverige och Belgien. Du får även marknadsanpassad lön, tjänstebil samt pensions -och personalförsäkringsavtal.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att bearbeta och utveckla både befintliga kunder samt nykundsbearbetning. Framförallt kommer du få möjligheten att bearbeta stora samt medelstora glasmästerier samt entreprenörsföretag inom fog.

Du kommer att ha ett nära samarbete med dina säljkollegor och vår marknadsavdelning. Kundens affär är ofta komplex, vilket kräver förmåga att tänka proaktivt, långsiktigt och att du besitter en god förmåga att prioritera. Du kommer att ha kontakt med flera beslutsfattare på olika avdelningar samt de som är användare av produkterna. Du bor i Södra Sverige, men det viktigaste är dock att du är rätt person för denna tjänst.

Tjänsten kommer att innebära ca 2-3 övernattningar per månad.

 

Din profil

  • Du har tidigare erfarenhet av försäljning, gärna med teknisk inriktning
  • Meriterande om du har erfarenhet av försäljning till fönster-/dörr industrin, glasmästare samt företag inom fog
  • Du har ett stort affärssinne och trivs att arbeta med både nykundbearbetning samt utveckla befintliga kunder
  • Du är självgående, drivande och trivs när du har mycket att göra och är van vid att hantera hela säljprocessen från att boka möte till att avsluta affären
  • Du är förtroendeingivande och har förmågan att skapa goda och långsiktiga relationer med dina kunder
  • Både tekniskt kunnande och intresse
  • Hanterar engelska väl i tal då vi har detta som koncernspråk
  • Du har B-körkort

 

Ansökan
Känner du igen dig i ovanstående beskrivning är du välkommen att skicka in din ansökan så fort som möjligt. Urval sker löpande. Kontakt Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa Försäljningschef Dan Palmqvist 0702-422485 alternativt Country Manager Michael Ågren 0702–321297.

Välkommen med din ansökan!

 

 

Om företaget
Soudal AB är ett helägt dotterbolag till Soudal N.V med säte i Kungsängen strax utanför Stockholm. Soudal är Europas största oberoende tillverkare av tätningsmedel, lim och polyuretanskum för professionella och privata konsumenter. Med en omsättning år 2018 på 830 miljoner euro, över 3 000 anställda och 19 produktionsanläggningar på 4 kontinenter, har detta 100% familjeägda företag, med grundare Vic Swerts vid rodret, utvecklats till en internationell aktör och expert inom kemiteknik. Soudals fortsatta satsning på utvecklingsarbete och långsiktigt visioner för innovation och anpassning till lokala marknadsbehov är grunden för Soudals fantastiska utveckling. www.soudal.eu

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, teknisk försäljare, teknisk försäljning, försäljningsingenjör, industrisäljare, industriförsäljare, industriell försäljning, distriktsäljare, distriktssäljare, regionsäljare, utesäljare, fältsäljare