Utesäljare pumpar / ventiler
Östra och Västra Sverige

 

Nu söker vi en säljare för teknikområdet pump/ventil till region Stockholm och en till region Göteborg. Kunderna finns främst inom processindustri som t.ex. stål-, gruv-, pappers och cellulosa industri. 

 

Östra Sverige: Kunderna finns främst i Östra Sverige. Tänkt placeringsort är Stockholmsområdet där vi har helt nybyggda lokaler i Upplands Väsby, men även annan placeringsort kan diskuteras.

Västra Sverige: Kunderna finns främst i västra Sverige med tänkt utgångspunkt från vårt huvudkontor i Göteborg. 

 

"Mitt namn är Ola Hedwall och jag började på KSB 2005 och är idag produktansvarig säljare för ventiler. KSB är en arbetsplats där vi arbetar självständigt i mindre team av mycket kompetenta och härliga kollegor. Det finns goda möjligheter att forma och utveckla sin roll i företaget. Jag trivs i företaget för att jag har kunniga och engagerade kollegor, vi arbetar med ett starkt varumärke och med bra produkter som vi själva tar fram och producerar.

Vi är både det stora globala företaget och samtidigt det lilla lokala. Jag tror på framtiden och att vi har goda möjligheter att växa vidare inom våra områden, med ett stort fortsatt engagemang att lösa våra kunders behov." 

- Ola Hedwall, produktansvarig säljare

 

Arbetsuppgifter
Som säljare ansvarar du för egna kunder och konsulter. Ditt kundfokus är mycket viktigt för oss och du

  • bearbetar kunder främst vid kundbesök
  • ansvarar för både befintliga och potentiella kunder
  • skapar långsiktiga och lönsamma affärsrelationer
  • hanterar förfrågningar och utarbetar vid behov vissa offerter
  • har tekniska och kommersiella diskussioner och gör avslut
  • har eget budgetansvar

 

Din profil
Som person är du serviceinriktad, nyfiken och har förmågan att skapa varaktiga kundrelationer. Ditt resultatfokus gör att du hittar nya vägar för att möta potentiella kunder och affärsmöjligheter. Din avdelning arbetar ”tight” tillsammans, och jämte din egen budget ansvarar hela avdelningen tillsammans för det ekonomiska resultatet. Den vi söker är därför både självgående och en stark teamspelare. 

Du som söker kan ha erfarenhet från följande:

  • Säljerfarenhet, gärna mot processindustri
  • Teknisk utbildning eller ett starkt teknikintresse
  • Gärna bakgrund inom pump-/ventilbranschen, erfarenhet från konsultledet, drift- eller underhållsansvar 
  • Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska (gärna även tyska), både i tal och skrift. Självklart har du vana vid affärs- och säljstödssystem. 

 

Frågor?
Har du några frågor om tjänsterna så kan du kontakta vår HR-chef AnnaPia Klevensparr på 031-7202411

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande. Vi ser gärna att du ansöker omgående via länken.

Välkommen med din ansökan!

 

 

KSB är en av Europas ledande tillverkare av pumpar och ventiler som globalt har ca 15700 medarbetare. Koncernens huvudkontor finns i Tyskland.

KSB Sverige AB, det svenska säljbolaget, har sitt huvudkontor i Sisjön i Göteborg. Det är ett expansivt företag där 73 medarbetare marknadsför hela produktprogrammet i Sverige inom segmenten Industri, Energi, VA och VVS. Omsättningen 2018 uppgick till drygt 300 MSEK.

Sökord: säljare, försäljning, försäljare, fälsäljare, fältförsäljning, teknisk säljare, teknisk försäljning, tekniskförsäljare,