Vi är Moogio, Nordens ledande solskyddskedja och specialister på solskydd och fönsterinredning. Vi älskar hög kvalitet, design och att leverera service. Vi finns representerade på ett 30-tal orter i Sverige och Danmark. Vi hjälper våra kunder med allt från små, smidiga lösningar till omfattande installationer på en hel fastighet. Vi gillar det vi gör och vi vill att fler ska ta del av vårt erbjudande.

Det går bra för oss på Moogio och vi behöver dig. En flexibel kedjechef som jobbar på alla nivåer hos oss på Moogio och som vill hjälpa oss att fortsätta vår expansiva resa.  

Kedjechef Sverige
med placering i Göteborg

PLAYMAKER OCH TARGETPLAYER SÖKES. ÄR DET DU?

Hos oss får du ansvara för ett 10-tal Franchisetagare och ett 15-tal butiker i Sverige. Våra planer är att växa med 4 nya butiker per år och där blir du en viktig del. Som vår nya Kedjechef kommer du att

 

 • Coacha, stötta och följa upp våra butiker
 • Bygga upp och starta nya butiker
 • Ansvara för avtal och upphandlingar nationellt
 • Supporta vårt system med uppdateringar av produkter och priser
 • Arbeta med produktutbildningar internt i kedjan

 

Att arbeta med rapporter samt att hjälpa butikerna med affärsplaner för att varje enhet når sina mål är en självklarhet för dig. Vi hoppas att du kan sätta fingret på processer som behöver förbättras, förenklas och vässas till. Detta är en viktig egenskap då du kommer vara en del i vårt projekt för nytt affärssystem som skall bytas under kommande år. Vi vill bära solskyddsmarknaden och i denna målbild är du en viktig spelare. 

 

"Att vara stolt för det man representerar är viktigt för mig. Att som VD påverka utvecklingen tillsammans med mina fina och duktiga kollegor är stimulerande. Vi har en härlig företagskultur där vi stöttar och peppar varandra med mycket energi och glädje.

Franchise är en otroligt spännande och utvecklande företagsform som växer kraftigt. Arbetssysslorna är mångfacetterade, vilket gör det intressant för den som gillar utveckling. Vi vill alltid ligga i framkant i vår bransch. Det ger stolthet, utveckling, och stimulans för den som gillar förändring. Självklart är vi kollektivanslutna. 

Vår Vision är att vara den ledande aktören inom solskyddsbranschen. Detta genom att vara den mest attraktiva och starkaste Franchisegivaren med 100% nöjda kunder, medarbetare och Franschistagare. "

- Johan Palmér, VD

 

Din Profil
Du är en driven och affärsinriktad kommunikatör som rör dig obehindrat mellan olika nivåer i affärslivet. Du har koll på relationer och skapar förtroende genom genuin kunskap som gör att butikerna utvecklas bäst i vår bransch. Du har visioner och vill gärna testa dina vingar på ett företag där stora utvecklingsmöjligheter finns. Du gör det med energi och självsäkerhet, vi gillar nämligen målmedvetna människor som alltid sätter teamet först.

 

För att lyckas hos oss har du

 • Goda kunskaper inom försäljning och förhandling
 • Gärna erfarenhet inom retail 
 • Goda kunskaper inom Officeprogrammen, framför allt Excel 
 • Goda färdigheter inom kommunikation och processtänkande
 • En stark drivkraft, är ivrig och vill mycket
 • En flexibel läggning och älskar service
 • Humor och energi
 • Kunskap om vår bransch och eller Franchise är meriterande 

 

Vi erbjuder
Ett mycket spännande och stimulerande arbete med frihet under ansvar där du kan vara med och påverka och göra skillnad i bolaget. Du kommer att arbeta på både övergripande och operativ nivå, och du kommer att ingå i bolagets ledning. 

Kontakt
Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Säljpoolens Rekryteringskonsult, 
Dan Andersson: 070-812 88 88. 

För mer information om Moogio, besök gärna www.moogio.se.

Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan! 

 

Om företaget
Grunden till Moogio lades 1956, då vi startade tillverkning och försäljning av persiennmaskiner i Tvååker. 2006 skapades ett nytt butikskoncept under namnet ”Moogio”. Moogio, som etablerades i Sverige och Danmark, fokuserade på att vara kundens solskyddsexpert genom försäljning av kvalitativa premiumprodukter. När sedan Moogio och Tvååkersmarkisen gick samman 2014 fortsatte verksamheten under namnet Moogio. 

Vi har samlat på oss mycket kunskap under dessa 60 år och på Moogio brinner vi fortfarande för högkvalitativt solskydd. Vi kommer att fortsätta leverera kunskap och kvalitet, som Nordens största butikskedja för skräddarsytt solskydd, i 60 år till. Minst.

Moogio bedrivs som ett franchisekoncept. Det innebär att Moogios solskyddsbutiker ägs och drivs av våra franchisetagare. Moogios franchisekoncept innebär att alla butiker har samma butikskoncept, erbjuder likadant sortiment och delar Moogios gemensamma tro på att alltid leverera bästa kvalitet, ge exceptionell service och att hjälpa våra kunder att lösa problem genom engagemang och stort kunnande om solskydd.  

Sökord: chef, franchise, ÅF, ÅF-ansvarig, återförsäljaransvarig, retailchef,