Vill du utvecklas till en professionell oljetrader inom den marina världen? Vi letar alltid efter de bästa och ljusaste stjärnorna som vill bli en del av vårt team i världsklass! 

Säljare
till Göteborg


Arbetsuppgifter
Vi kommer att ge dig de förutsättningar som du behöver för att lyckas fullt ut i vårt företag. Du kommer att lära dig hela vår verksamhet från grunden med hjälp av en grundlig internutbildning. På sikt kommer du att växa in i en komplex säljarroll där du förser handelsfartyg med drivmedel och även köper in bunkeroljan. 


“At Bunker One, we want to make bunkering easy, straightforward and transparent. That’s why we go above and beyond to deliver a reliable, timely service that gives your business real value. At your service 24/7/365. Everybody at Bunker One is here for one reason and that reason is you. Welcome aboard.“ 

- Peter Zachariassen Global Director


Din profil
Du har erfarenhet av B2B-försäljning och vi ser det som en fördel om du har erfarenhet inom Shipping. För att lyckas i rollen som Säljare hos oss behöver du ha riktigt gott om energi och driv - inte minst ett mycket stort engagemang! Du är passionerad och älskar att ha kontakt och skapa goda relationer med andra människor. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Det är viktigt att du har en matematisk förmåga och ett välutvecklat logiskt tänkande. Är du i branschen och redan etablerad är vi också intresserade!

Om oss
Vårt Sverigekontor ligger i Västra Frölunda (Nya Varvet) i Göteborg och vi är ett sammansvetsat team som behöver bli fler. Vi erbjuder stora möjligheter till en internationell karriär för rätt person! Mer information om oss hittar du på www.bunkerone.com.

Kontakt
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Per Asplund på Säljpoolen, 031 - 704 51 92.  

Välkommen med din ansökan!
 

Sökord: sales trainee, säljare, försäljare, försäljning, utesäljare, fältsäljare, account manager