Är du en målmedveten, säljinriktad do:er som gärna tänker utanför boxen.
SEEMLY GROUP söker nu efter sin nästa stjärna i form av en Regionchef för bolaget SEEMLY INTERIM. 

 

Regionchef interima ekonomitjänster
Göteborg

Om tjänsten
Som Regionchef väst driver du bolagets verksamhet utifrån kontoret i Göteborg. Sedan 1 april har SEEMLY INTERIM levererat ekonomikonsulter till våra kunder i Västsverige och sedan 1 december finns vi även i Stockholm. Det gäller att hitta sin balans i arbetet och rätt person har helt fria tyglar att strukturera sin tid själv men en naturlig drivkraft att jaga, styra och stänga affärer är en förutsättning! 

I arbetet jobbar du med HELA säljprocessen, från prospektering och första kontakt, till mötesbokning och genomförande, offertpresentation samt avtalsförhandling och avslut.

Kontaktvägarna med kunder består idag av en palett av kanaler. Flink i telefon och mail, aktiv på sociala medier, nätverksträffar och dylikt ser vi som en självklarhet.

Vid sidan av säljhantverket gäller det att lyfta blicken och vara en visionär där du tillsammans med bolagets ägare utformar och exekverar bolagets långsiktiga strategi - att vara en modern, agil aktör med en tydlig digital agenda som rör runt i grytan. The SEEMLY way helt enkelt. 

Din profil
För att gilla livet på SEEMLY behöver du vara en person som besitter förmågan att inte ta sig själv på för stort allvar. Vi vill skapa en miljö med högt till tak mellan kollegor och vi vill även att den kulturen märks gentemot konsulter och kunder. En fin balans, det är vi medvetna om, men med rätt personlighet är vi övertygade om att vi kan bygga något större, bättre och dessutom ha jäkligt roligt på vägen.

  • Du har minst 5 års erfarenhet av B2B sälj
  • En utpräglad affärsmässighet med glimten i ögat
  • Erfarenhet av personalansvar
  • Ekonomibakgrund
  • Erfarenhet från konsultbranschen  

Vi erbjuder dig en möjlighet att få vara med att forma och bygga något från start. Vi har en spännande tid framför oss, och lyckas man finns möjlighet att utvecklas i sin roll, samt ett ordentligt delägarskap.

Kontakt
Vill du veta mer som tjänsten kontakta Andreas Rydberg på telefon 0708-820757.
Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan! 

 

Om företaget
SEEMLY GROUP är en nystartad koncern med konsultbolag i ett brett spektra av affärsområden. Målet är att starta upp till tre dotterbolag per år tillsammans med entreprenörer som du. Under 2019 har vi t.ex. satt igång inom teknik & design, interim & search samt digitalisering. Du får stor handlingsfrihet samtidigt som du drar nytta av de synergieffekter som en koncern med drivna kollegor medför. https://www.seemlygroup.com/

Sökord: Konsultchef, försäljningschef, VD, KAM, Säljare, Ekonom, Controller, CFO, Ledare, Ekonomi, konsult, konsulttjänster, affärsutvecklare, business manager, Säljchef