E-Commerce Manager till Fristads

Är du en positiv lagspelare som brinner för att driva försäljning online och skapa värde för kunderna? Har du erfarenhet av att utveckla e-handel inom både B2B och B2C? Då kan det här vara tjänsten för dig!

Vi ligger i framkant inom vår bransch och vårt arbete präglas av våra ledord; passion, enkelhet och tillsammans. Våra arbetskläder ska ge varje yrkesman rätt förutsättningar att göra sitt bästa. Vi erbjuder ett komplett sortiment högkvalitativa arbetskläder med funktionell och modern design– tillverkade på ett innovativt och hållbart sätt.

Dina arbetsuppgifter
Som E-Commerce Manager kommer du att ansvara för att driva och utveckla Fristads e-handel. Du arbetar både med strategi, planering och genomförande. Du är van vid att planera din egen tid, arbeta proaktivt inom dina ansvarsområden och kan ta snabba beslut. I rollen ingår personalansvar och du blir en del av marknadsavdelningen i Borås. Du rapporterar till Marketing Director. 

Vi erbjuder dig en spännande roll hos Sveriges mest klassiska varumärke inom arbetskläder och inom en händelserik bransch. Du får en viktig roll på företaget och har stor chans att forma utvecklingen framåt. Tempot är högt och vi arbetar tätt över avdelningarna för att generera mervärde för våra kunder. Du är utåtriktad och har lätt för att skapa och bibehålla kontakter inom och utanför företaget.

Din profil
Vi ser att du som söker har ett par års erfarenhet av att framgångsrikt driva e-handel med fördel för ett varumärke som arbetar på flera marknader. Det är även meriterande att ha erfarenhet från både B2B och B2C. Du är prestigelös, har engagemang, passion och ett starkt kundfokus. Du är en lagspelare som tycker om att vara en del av ett team i en kreativ process där alla delar är lika viktiga för att nå målet. 

Du har tidigare erfarenhet av konsumentinriktad e-handel och en god förståelse av vad som genererar försäljning och har tidigare arbetat som e-handelsansvarig. Du har eftergymnasial utbildning inom E-handel och har goda kunskaper inom verktyg såsom Google Analytics, Google Tag Manager, Google Optimize samt SEO. Din verbala förmåga är god, såväl på svenska som engelska. För att lyckas i rollen hos oss ser vi gärna att du är en person med hög social kompetens tillsammans med en positiv energi. Du kommer samarbeta med olika avdelningar internt, varför vi värdesätter en relationsskapande och ödmjuk approach. Vidare är du flexibel och trivs i en roll som karaktäriseras av snabbrörlighet, där du själv får stort inflytande och ansvar över ditt arbete.


Placering
Du kommer att jobba på vårt nybyggda huvudkontor i Viared strax utanför Borås. 

Kontakt
Har du frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef Anne Nilsson, telefon 0793486409.

Ansökan
Vi har löpande urval, skicka därför din ansökan snarast.

Vi ser fram emot din ansökan.

 

Fristads har sedan 1925 utvecklat slitstarka och funktionella arbetskläder till professionella arbetare inom framförallt bygg och anläggning, industri och service. Fristads erbjuder ett komplett sortiment av högkvalitativa arbetskläder med modern design. Från topp till tå, året om, utvecklade på ett innovativt och hållbart sätt. Fristads AB är en del av Fristads Kansas Group, den ledande leverantören i Europa inom arbetskläder. Koncernen bedriver verksamhet i mer än 20 länder och har två egna produktionsanläggningar. Genom en mix av starka varumärken såsom FRISTADS, KANSAS, HEJCO, BRAGARD, MARTINSON med flera erbjuder vi breda och attraktiva sortiment. Läs gärna mer på www.fristads.com