Teknisk distriktsäljare 
till Mälardalen 

 

Vi söker nu dig som vill vara med på vår resa att expandera Tryckluftspecialisten. Som teknisk säljare hos oss får du en central och spännande roll inom ett viktigt segment hos ett väletablerat, välrenommerat och växande företag. För rätt person finns det goda möjligheter att på sikt vara med och påverka både sin egen och företagets utveckling. Ett företag där både framåtanda, humor, och kamratskap är viktigt. 

 

"Vi erbjuder ett utmanande och utvecklande jobb där jag som säljare har en betydelsefull roll och hittar olika lösningar till många olika typer av kunder och anläggningar. Vi har en lyhörd ledning i ett familjärt företag med korta beslutsvägar vilket gör jobbet påverkningsbart.

Du har duktiga och kompetenta kollegor som ger dig support och hjälp vilket gör jobbet enklare. Vi är ett härligt och ambitiöst gäng med sunda värderingar och högt i tak."

- Peter Jansson, Försäljningschef

Om tjänsten
Tryckluftspecialisten AB är ett dotterbolag till Granzow AB som marknadsför kompressorer, efterbehandlingsutrustning och kompressorstyrningar. Vi kännetecknas av att alltid stå för hög kvalitet och service.

I din roll som teknisk säljare kommer du att bearbeta och utveckla befintliga kunder och även jobba på att få in nya. Distriktet omfattar framförallt Mälardalen. Vi ser gärna att du utgår från vårt kontor i Enköping men det viktigaste är rätt person för den här rollen.

 

Varför Tryckluftspecialisten?

 • Vi är ett stabilt företag som firar 50 år i Sverige
 • Vi är måna om våra anställda och har goda villkor
 • Vi arbetar kontinuerligt med kompetensutveckling, internt och externt hos våra leverantörer
 • Vi har korta beslutsvägar som gör jobbet påverkningsbart
 • Du kommer att få en god introduktion med grundläggande utbildning och produktkunskap
 • Du kommer att ha ett nära samarbete med våra tekniker som även ger dig support och hjälp för att hitta den bästa lösningen åt kund

Din profil

 • Du har både ett tekniskt intresse och kunnande, gärna från industrin
 • Du har ett stort affärssinne och säljerfarenhet B2B
 • För oss är din personlighet viktig med både energi och eget driv, samt att du förstår att hög närvaro och aktivitet ute hos kund ger goda resultat
 • Du har en naturlig förmåga att skapa och utveckla långsiktiga kundrelationer
 • Du är nyfiken, uthållig, positiv och ödmjuk
 • Du har körkort

 

Ansökan
Vill du veta mer kring tjänsten är du välkommen att kontakta Säljpoolens rekryteringskonsult Anette Bergman på 0702-96 96 91. Känner du igen dig i ovanstående beskrivning så skicka in din ansökan redan idag!

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. 

Välkommen med din ansökan! 

 

 

Om företaget
Granzow AB är Sveriges största oberoende distributör i tryckluftsbranschen och har funnits sedan 1968. Tryckluftspecialisten är ett dotterbolag till Granzow AB. Tryckluftspecialisten skall marknadsföra kompressorer, efterbehandlingsutrustning och kompressorstyrningar. Vårt åtagande mot kunden skall alltid kännetecknas av en hög kvalitet, såväl materiellt som immateriellt. För mer information, besök vår hemsida tryckluftspecialisten.se 

Sökord: försäljare, försäljning, teknisk försäljning, teknisk försäljare, industrisäljare, industriförsäljare, industriell försäljning, Teknik, industri, Sälj, Säljare, Sales, utesäljare, fältsäljare, destriktsäljare, distrikssäljare, distrikförsäljning, distriktsförsäljning, distriktsförsäljare, distriktförsäljare,