Säljare
IT-lösningar och IT-konsulter, Göteborg 

För vår uppdragsgivares räkning, söker vi nu dig som är en erfaren säljare inom IT med inriktning systemlösningar och IT-konsulter. Du kommer att utveckla befintliga kunder och aktivt hitta nya affärsmöjligheter främst i Sverige men även över hela Norden.

Kunderna är i huvudsak stora och medelstora företag och tillsammans med världsledande mjukvaruleverantörer hjälper du kunderna att skapa skräddasydda lösningar för framgångsrik digital handel och effektiva affärssystem / ERP. Du arbetar självständigt, men du kommer också att arbeta nära din ledning och andra kollegor för att tillgodose kundernas behov. Till din hjälp har du support av företagets experter inom IT. 

Vi erbjuder
Företaget är idag 15 anställda. De är under tillväxt och arbetar med IT-utveckling inom digitalisering som ligger rätt i tiden. Företagets potential ger dig utvecklingsmöjligheter och möjlighet att få vara med och påverka företagets beslut i nära samverkan med ledning och övriga kollegor. Du kommer att få en gedigen introduktion på kontoret i Göteborg, där du kommer att bli utbildad på företagets alla tjänster och lösningar. Du får en högre fast lön + bonus baserat på din prestation samt tjänstebil och andra nödvändigheter för att kunna lyckas. 

Arbetsuppgifter i huvudsak 

  • Nykundsbearbetning
  • Bygga långsiktiga och lönsamma relationer
  • Ansvara för och bygga upp KAM-kunder
  • Sälja projekt som främst drivs inhouse
  • Sälja konsulter för utförande av externa uppdrag

Din profil 
Du är en målorienterad och säljstark person med längre bakgrund inom tidigare lösningsförsäljning för IT relaterad verksamhet. Du förstår och är i den digitala tekniken, förstår utmaningar inom digitalisering och brinner för nutidens teknik. vidare ser vi att du:

  • Har förmåga att ta kontakt, skapa möten och se affären
  • Är duktig på att bygga relationer och skapa nätverk
  • Behärskar engelska flytande i tal och text
  • Är en teamplayer som inser att sälj är ett lagarbete
  • Förstår hur man matchar konsulter mot uppdrag

Kontakt 
Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekryteringsprocess. Har du frågor är du välkommen att kontakta Säljpoolens rekryteringskonsult Mattias Lyckberg 0733-336080 eller Dan Andersson 0708-128888.

Urval kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!

 

Om företaget
Detta är en dold rekrytering, vilket innebär att vår uppdragsgivare kommer att presenteras först efter Säljpoolens urvalsprocess.

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, teknisk säljare, teknisk försäljning, teknisk försäljare, IT-säljare, IT-försäljning, system, systemsäljare, systemförsäljare,