Key Account Manager / KAM DVH
Göteborg

Som Key Account Manager kommer du att få en stor kunskap om de kunder och kedjor du kommer att ansvara för. Din förmåga att jobba långsiktigt och att alltid analysera resultat är grunden i ditt arbete. Du kommer ha regelbunden kontakt med alla beslutsfattande kontaktytor internt och externt via personliga besök, mail eller telefon.

Du kommer att arbeta i en positiv miljö tillsammans med engagerade kollegor på vårt Göteborgskontor vilket innebär att du bör bo med pendlingsavstånd till Göteborg. 

Arbetsuppgifter

 • Resultatansvar för dina kunder samt budget och marknadsplanering för dina kunder årsvis
 • Prognos och utfallsanalys på de kampanjer och lanseringar som implementeras 
 • Koordinering och kommunikation med kontaktpersoner inom supply, marknad och produktion
 • Planera, driva och genomföra interna projekt rörande produkt och sortiment, både för märkesvara men också EMV produkter
 • Förbereda och genomföra presentationer internt och externt mot t.ex. kund och säljkår
 • Framgångsrikt utveckla och förbättra relationer med våra kedjekunder (mäts i Handelsattityder årligen)
 • Deltagande vid mässor, konferenser samt kick-off

 

"Vi utgår från värdegrunder som känns aktuella och viktiga för våra medarbetare. Vi har också en modern och tillåtande kultur som aktivt bidrar till att skapa en attraktiv arbetsmiljö." 

Läs hela intervjun med Jonas Västerstig, Försäljningschef på https://career.masterhelp.se/dcf.

 

Din profil
Vi söker dig som är driven, analytisk, långsiktig och som har ett välutvecklat affärsmannaskap. Du har en ödmjuk läggning men är också modig med en naturlig pondus. Du har en förmåga att skapa, utveckla och bibehålla kundrelationer och gillar ett självständigt arbete såväl som ett nära samarbete med dina kollegor. Du arbetar idag som Key account Manager inom DVH eller närliggande bransch, gärna med inriktning mot färskvaror. Vi ser helst att du även har en akademisk bakgrund då tjänsten kräver god skicklighet i att analysera, räkna och kalkylera råvaror.

 • Du har en positiv attityd och framåtanda 
 • Du inger förtroende och tar ett stort ansvar för din marknadsplan, mål och aktiviteter
 • Du är skicklig på att argumentera och har en bra presentationsteknik
 • Du tänker och agerar långsiktigt och motiveras av att utveckla bra affärer för oss och våra kunder
 • Du gillar samarbete och långsiktighet i en verksamhet som ständigt förändras 

Vi erbjuder dig
En varierande, spännande och utvecklande tjänst i ett framgångsrikt företag med engagerade och positiva medarbetare som tillsammans representerar starka varumärken och produkter.

Ansökan 
Känner du att detta låter som en intressant utmaning och vill vara med på vår satsning in i framtiden så är du varmt välkommen med din ansökan via länken.

Kontakt 
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Dan Andersson på 031-704 51 71. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

 

Om företaget 
Danish Crown Sweden är dotterbolag till Danish Crown Group som är ett av de ledande köttföretagen i Europa med en omsättning på ca 80 miljarder och 23 000 anställda. Med fokus på mathantverk, hållbarhet & kärleken till bra mat utvecklar vi unika koncept i samklang med våra kunder. Vi är cirka 1 500 anställda och arbetar tillsammans med drygt 6 000 lantbrukare. Vår svenska verksamhet omsätter ca 6 miljarder sek fördelat mellan KLS Ugglarps och Danish Crown Foods. Med varumärken som Tulip, GÖL, Ugglarps och Dalsjöfors håller vi en stark marknadsposition och representeras i mer än 10 kategorier på den svenska dagligvarumarknaden. 

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, distriktsäljare, fältsäljare, utesäljare, account manager, key account, key account manager, account manager, KAM, sales, butikschef, kampanjplanerare, DVH,