Säljare 
Skåne / Södra Sverige

Vill du bli en del av ett företag med stora framtidsvisioner? Indus står inför en satsning då de vill växa på marknaden och etablera sig ytterligare i södra Sverige. De söker någon som vill vara med i deras fortsatta utveckling.

Arbetsbeskrivning
Vi skall växa inom den offentliga sektorn i Södra Sverige vilket innebär att du främst kommer att bearbeta nya affärsmöjligheter. Du kommer i första hand att sälja mot skola, förskola och kommun som behöver specialanpassade moduler för tillfälliga lokallösningar. Du har ett övergripande ansvar för affären och till din hjälp har du interna och externa projektledare och i övrigt dedikerade medarbetare som stödjer dig i projekten. Du utgår antingen hemifrån eller från kontorshotell och bearbetar Södra Sverige.

 

"Indus skall växa och bli mer lönsamt, vi skall bibehålla och befästa vår position som branschens ”grönaste” och mest hållbara företag. Vi har ett bra företagsklimat, stämningen är familjär och trivsam, att medarbetarna trivs vittnar våra långa anställningstider om."

Läs mer om vad Fredrik och Sven-Arne har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/indus

 

Vi erbjuder
Du kommer vara en del av ett företag som leder utvecklingen med energipositiva lokaler och hållbarhet. Vi var tidiga med vårt miljötänk och vår satsning på miljöbesparing genom solkraftslösning i kombination med energieffektiva moduler. Många av våra kollegor har arbetat länge i företaget då vi satsar mycket på kompetensutveckling för att bibehålla och stärka vår konkurrenskraft.

Din profil
Vi söker dig som har ett välutvecklat affärsmannaskap, erfarenhet av uppsökande försäljning och ett stort eget driv att skapa affärer och långsiktiga relationer. För denna roll krävs tålamod för de långa processerna och att kunna agera lagspelare då detta krävs för att samverka med kollegor i projekten. Det är meriterande om du har erfarenhet från branschen, av projektledning samt kunskaper inom markentreprenader. 

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Kim Storm på telefon 031-7045182 eller Hampus Johansson på telefon 031-7045194. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

 

 

Företagsinformation
I över 40 år har Indus hyrt ut och etablerat flyttbara och tillfälliga lokaler. Våra moduler löser lokalbehov hos företag, kommuner och landsting. Sedan starten 1974 har vi etablerat 900 skolor och förskolor. Vi sticker gärna ut hakan och säger att vi vet hur en optimal planlösning för en pedagogisk verksamhet ser ut. Stora och ljusa rum med behaglig luftkvalitet är en förutsättning för en bra arbetsmiljö. Till företag och industrier erbjuder vi ett genomarbetat koncept som vi tagit fram tillsammans med Sveriges största processindustrier. Vi har kontorsmoduler, moduler för projektkontor, konferensanläggningar, omklädning och matsal. 

När ni väljer moduler från Indus får ni lokaler med hög kvalité. Materialen är noga utvalda och all produktion sker i Sverige. Vi hjälper dig med alla delar i processen. Från bygglovshantering och byggnation till löpande underhåll och service. Våra moduler är lokaler man trivs i.

Läs mer på https://www.indus.se/