Teknisk Innesäljare VA/VVS
Med placering på vårt kontor i Borlänge

Vi söker nu dig som vill vara med i vårt team där service och kundnöjdhet står i fokus. Vi erbjuder en varierande roll där du får möjlighet att påverka och kommer vara en viktig person för den fortsatta utvecklingen av företaget.

    
Arbetsuppgifter
Tillsammans med dina kollegor kommer du att arbeta med teknisk försäljning och inköp. Du kommer att ha ett nära samarbete med våra kunder och leverantörer internationellt. Arbetet är omväxlande och innebär även att svara på direkta förfrågningar från kunder och erbjuda optimala lösningar. Du supporterar våra utesäljare för att hjälpa dem avsätta mer tid att finna nya affärer. Ditt främsta kommunikationsverktyg är mail och telefon. 

 

 Du kommer att;

  • Supportera säljarna med offerter och förfrågningar
  • Administrera orderhanteringen
  • Göra leveransbevakning 
  • Serva inkommande kunder, utlämning av varor

"IBECO är ett bolag med korta beslutsvägar vilket jag trivs med. Vi har alltid kunden i fokus och som teknisk innesäljare kommer du att aktiv arbeta emot våra slutkunder. Jag vill att säljarna skall känna att de har mycket frihet under ansvar och att de har möjlighet att utvecklas i sina roller. "
 
- Andreas Carlberg, Försäljningschef

Kvalifikationer

  • God teoretisk och praktisk förståelse inom området.
  • Teknisk bakgrund och tidigare vana från att ha arbetat med försäljning
  • Mycket goda kunskaper i Microsoft Office-paketet
  • Meriterande om du har arbetet med CRM system
  • Goda kunskaper i svenska och engelska

 
Din profil
Som person är du social, öppen och serviceinriktad med god förståelse för kunders olika behov. Du arbetar strukturerat och är bekväm med att hantera många olika uppgifter samtidigt. Du är kommunikativ och har ett förhållningsätt som skapar förtroende och knyter starka kund- och leverantörskontakter. Du trivs i en roll där du har möjlighet att göra affärer och supporta den interna verksamheten. 
 
Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss;


Andreas Carlberg, Nordisk Försäljningschef 0702-95 69 09
Erik Berglund, Säljledare 070-294 55 03
Ulrika Stevrell, HR-ansvarig 0730-47 41 82


Välkommen med din ansökan snarast då urval sker löpande! 
 
 
Om IBECO
IBECO är ett agenturföretag som grundades 1968. Verksamheten är koncentrerad till tekniskförsäljning inom VA, VVS och Industri. Vi vänder oss till kommuner, VA-/VVS-entreprenörer samt industrin och samarbetar med alla VA/VVS grossister. Vår strävan är hög tillgänglighet och servicegrad för kunden. IBECO är representerade i hela Sverige och Norge   och har lager och kontor i Borlänge, Göteborg och Stockholm. 2019 förvärvades Ibeco av Norvatek Invest AB, en av Nordens ledande aktörer inom infravattenstruktur och VA- lösningar. Koncernen omsätter idag tillsammans ca 600 miljoner. Läs mer om oss på www.ibeco.se.
Sökord: Teknisk innesäljare, sälj, innesäljare, inköp, orderhantering, offertadministartion, försäljning.