Vi söker nu en
klart-jag-kan
Butikssäljare EL

Vill du ha ett arbete där fokus ligger på service och nöjda kunder? Får du energi av att utmana kunder i olika lösningsförslag? Som butikssäljare hos Solar bemöter du dagligen våra kunder från lnstallationsbranschen för att erbjuda vägledning och bästa möjliga service utifrån deras behov. Hos oss arbetar du med främsta målet att skapa mervärde för våra kunder. Vi söker nu en ny kollega med stort engagemang som vill ge en kundupplevelse utöver det vanliga i vår Drive In-butik i Gällivare.

Vi erbjuder
Ett omväxlande och utmanande arbete hos ett av norra Europas mest innovativa och ledande Sourcing & Services-företag inom El, VS och Industri. Vi vet att Solars möjligheter att växa hänger på att våra medarbetare fortsätter att utvecklas. Du har möjlighet att forma din egen vardag och utveckla din kompetens i ett säljbolag i framkant. Vi lever efter mottot ”stronger together” och nu behöver vi dig för att bli ännu starkare.

Din roll
Du kommer att arbeta i vår butik där vi säljer produkter och lösningar till installatörer inom El och VS. Det innebär försäljning och aktivt butiksarbete, såsom att sköta sortiment, hantera in- och utgående gods, butiksoptimering och se till att kampanjer marknadsförs på rätt sätt. Du bemöter våra kunder och ger dem förutom god service, teknisk support genom att guida dem i Solars produkter, tjänster och nyheter på marknaden. Du kommer även att genomföra våra regelbundna kundaktiviteter och ha en viktig roll i att aktivt arbeta med förbättringar och förändringsarbeten.

Kvalifikationer
Det viktigaste av allt är din känsla för service, men har du; 

  • kunskap/erfarenhet från EL-branschen är det ett stort plus (exempelvis från utbildning, erfarenhet som montör eller försäljning av produkter)
  • erfarenhet av försäljning är det en fördel
  • god datorvana är en självklarhet

Din profil
Genom ditt engagemang och din lösningsorienterade attityd är du lyhörd för kundens affär. Du arbetar aktivt med försäljning och service genom professionalism, nyfikenhet och vilja att förstå kundens behov. Du söker ständigt efter förbättringar och driver igenom dessa. Du bidrar med en positiv och energifylld attityd och har lätt för att få med dig folk i ditt engagemang. För att trivas hos oss bör du få energi av att arbeta i en social och föränderlig miljö med högt tempo. Det är viktigt med struktur och god organisering i denna roll så ditt ordningssinne är också av största vikt

Kontakt och ansökan
Låter detta som du? Varmt välkommen med din ansökan via ansökningsknappen! Vi arbetar med löpande urval. Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Lina Lette, District Manager Drive-In, via email: lina.lette@solar.se

Välkommen med din ansökan!

 

 
 
Var social med oss!
 
  

 


Vår framgång bygger på serviceinriktade medarbetare med förmågan att omvandla tillfällen till resultat. Som medarbetare på Solar får du sällskap av 3 600 andra klart-jag-kan-typer som tror på styrkan i att säga ja. Tillsammans är vi en av norra Europas ledande sourcing- och serviceföretag inom EL och VVS. Vi marknadsför 215 000 produkter och säljer unika lösningar. Nu ska vi bli fler.
2020 hade vi en omsättning på 11,5bn DKK. Den vill vi öka. Om du är en person som kan ge kunderna vad de behöver och inte bara vad de frågar efter, tycker vi att du ska söka dig till oss. Gå in på www.solar.se

Sökord: säljare, teknisk försäljning, teknisk säljare, försäljningsingenjör,