Vill du jobba i ett framgångsrikt, internationellt och marknadsledande företag? Vi är ett av Sveriges 500 största bolag. En av våra framgångsfaktorer är att vi erbjuder våra kunder marknadens bästa och bredaste produktsortiment inom textilservice med tillhörande service. 

Vi driver branschens mest ambitiösa hållbarhetsagenda genom våra högt satta mål för textil, människor och klimat.

 

HR-administratör
till Eskilstuna

 

Är du en driven, ansvarstagande och utåtriktad person som älskar utmaningar så kan du få en viktig roll hos oss med goda utvecklingsmöjligheter. 

 

Här på Elis i Eskilstuna så bedriver vi textilservice i världsklass till kunder inom hotell, restaurang och vårdsektorn. Som HR-administratör hos oss kommer du att vara en viktig del i ett starkt team. 

Du kommer ha många kontaktytor både inom och utanför anläggningen och dina arbetsuppgifter kommer vara både varierande och utmanande.

Jag upplever Elis som en trygg och stabil arbetsgivare där alla får chansen att vara med och påverka och bidra. Elis verkar dessutom inom en spännande och utmanande bransch vilket känns både utvecklande och utmanande."

- Magnus Jonsson, platschef

 

Vad innebär rollen som HR-administratör?
Du kommer i huvudsak att arbeta med personaladministration och andra personalrelaterade arbetsuppgifter samt stötta chefer i HR-processer.

Några av dina arbetsuppgifter kommer vara följande:

  • Involverad i rekryteringsprocesser av kollektivanställda
  • Administration vid samband med rekrytering och introduktion av nya medarbetare
  • Stötta chefer och medarbetare i personalfrågor och personaladministration
  • Stötta chefer i rehabiliteringsfrågor
  • Driva HR-projekt inom anläggningen
  • Koordinering av utbildningar och introduktioner
  • Utveckling och administration av vår egen vikariepool
  • Stötta chefer vid rapportering

Andra förekommande arbetsuppgifter är kontroll och avstämning vid utbetalning av löner, semesteruttag och ledigheter.

Varför ska du välja Elis?
Vi erbjuder en heltidstjänst med anställning i ett stabilt och marknadsledande företag, en trevlig arbetsmiljö och fantastiska kollegor. Rollen är omväxlande där du kommer stötta chefer inom många olika områden och vara en viktig spelare i anläggningens HR-arbete.

Vi lever efter de värderingar som alltid har utgjort Elis ryggrad: Respekt för andra - Att vara en förebild - Integritet - Ansvar. De ger en referensram, som vägleder våra handlingar och inspirerar våra val.

Vem är du?
Du är en ansvarstagande person som är noggrann och har förmåga att prioritera, planera och strukturera ditt arbete. Vidare har du god kommunikationsförmåga som gillar att samarbeta och skapa goda relationer. 

Vad kan du?

Vi söker dig som är utbildad personalvetare alternativt har du tillförskaffat dig motsvarande kunskaper på annat sätt. Du är en van datoranvändare med mycket goda kunskaper i Officepaketet. Du behöver behärska både svenska och engelska i tal och skrift. 

Ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Jonsson, platschef,073-231 46 02.

Välkommen att registrera din ansökan med ett personligt brev och CV genom länken nedan. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut - så skicka in din ansökan redan idag!

Sista ansökningsdag är fredagen den 2 maj 2021

Välkommen med din ansökan!

 

 

Elis är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. Vi skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuder vi våra produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Elis är ett börsnoterat franskt bolag. I Sverige är vi 1400 medarbetare och omsätter 2,1 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 24 anläggningar spridda över landet.