Vår vision - Rent vatten för alla!

Många tar rent vatten för givet och tror att det finns i obegränsade mängder. Så är det tyvärr inte. Globalt sett är rent vatten en bristvara. Men det behöver det inte vara. Om vi tar hand om det vatten vi har på bästa tänkbara sätt, så får vi det att räcka till alla. Vi är stolta över att göra skillnad för miljön, vårt mål är att leverera hållbara ansvarsfulla produkter utan att äventyra framtida generationer.

Vill du vara med och bidra till en renare värld?

Service Säljare / Teamleader
för svenska marknaden - Göteborg / Mariestad

Vill Du utvecklas inom försäljning i ett miljötekniskt företag?

Nordic Water är ett ingenjörsföretag med passion för att utveckla innovativa, tekniska lösningar och produkter som revolutionerar vår bransch. Vattenrening är ett snabbt växande område där Nordic Water är en av de största aktörerna på en global marknad. Våra kunder finns över hela världen och försäljningen sker både direkt och via distributörer. Vår försäljning består i allt från enskilda produkter till större projekt samt eftermarknad.

Vi erbjuder nu en tjänst som säljare i vårt Service- och eftermarknadsteam för den svenska marknaden. I den här tjänsten ingår även rollen som Teamleader för säljteamet. För rätt kandidat finns det goda möjligheter att fortsätta utvecklas inom både gruppen och i andra delar av organisationen.

Grunden i vår verksamhet är våra kärnvärden W.E.T.Winning Spirit, Engagement, Teamwork, och vi lever som vi lär. 

Om jobbet
Du kommer att arbeta med försäljning av service- och reservdelar till våra kunder som finns inom både kommunal vattenrening och industrisektorn. Vi erbjuder tjänster inom löpande underhåll, reparation, servicekontrakt och reservdelar. Du kommer att arbeta nära dina kunder med att ta fram projektspecifika och situationsanpassade lösningar för att ge kunden både den bästa tänkbara servicelösningen och en god driftsäkerhet.

Som Teamleader har Du ansvar för att operativt leda säljteamet på tre personer. Rollen innebär också att du kommer arbeta med vår lokala försäljningsstrategi och affärsutveckling samt ansvara för måluppfyllnaden inom ditt ansvarsområde. 

Visst resande inom Sverige kommer att förekomma.

Din profil
Vi värderar inställning och rätt attityd högt. Därför är specifik utbildning inte ett krav men vi tror att teknisk utbildning inom mekanik, kemi, process eller motsvarande är en bra grund. Vi ser gärna att Du har erfarenhet inom ett eller fler av följande områden:  

  • Erfarenhet från försäljning av tjänster och varor till offentlig sektor och industri 
  • Erfarenhet från teknisk service inom både mekanik och styrsystem 
  • Tidigare erfarenhet från vattenreningsbranschen 

 

Branschen, liksom Nordic Water, utvecklas kontinuerligt och därför är det viktigt att Du har ett eget driv att alltid fortsätta utvecklas. Som person drivs Du av att utveckla kundrelationer och att jobba med ständiga förbättringar inom det egna ansvarsområdet. Då Nordic Water har en matrisorganisation är det viktigt att Du kan bygga ditt eget interna nätverk. 

Vi hoppas att du finner tjänsten intressant och vi ser fram emot din ansökan!

Placeringsort: Göteborg, alternativt Mariestad.

Kontakt
För frågor om tjänsten kontakta Director, Service & Aftersales Richard Bälter på +46705727054.

Välkommen med in ansökan snarast då urval sker löpande, dock senast 30 april. Alla ansökningar skickas in via ansökningsknappen.

Välkommen med din ansökan!

 

Om företaget
Nordic Water utvecklar, tillverkar och levererar maskiner och utrustning för vatten- och avloppsvattenrening. Vi har många års erfarenhet och är världsledande inom våra specialområden med Dynasand kontinuerliga sandfilter, Johnson lamellseparator, Sobeys bandfilter, Dynadisc skivfilter, Meva fingaller samt Zickert slamskrapor. Vi erbjuder såväl enskilda maskinkomponenter som integrerade system och lösningar. Nordic Water är sedan februari 2021 en del utav Sulzer AG. Vi har huvudkontor i Göteborg samt kontor och serviceenheter i Mariestad, Klippan och Kungsbacka, Spanien, Tyskland, Holland, Norge och Kina. Våra produkter säljs över hela världen genom ett nätverk av representanter och återförsäljare. Nordic Water omsätter ca 650 miljoner SEK och har ca 200 anställda.

Läs mer om oss på www.nordicwater.com/sv eller www.sulzer.com

Sökord: Försäljningsingenjör, servicetekniker