Distriktansvarig säljare
Örebro / Skåne

Vi expanderar och söker därför en säljare till Örebrodistriktet och en till Skånedistriktet. 

Om arbetet
Som distriktansvarig säljare kommer du vara en del av ett företag med stora framtidsvisioner och potential på den svenska marknaden. Du kommer bearbeta ditt distrikt med att sälja UniCarriers premiumtruckar tillsammans med dina säljkollegor och en stark servicekår. UniCarrier ingår i Mitsubishis globala koncern. Stort fokus kommer att ligga på nykundsbearbetning samt att utveckla våra befintliga kunder. 

Som säljare hos oss blir du en nyckelspelare som kommer vara delaktig i vår fortsatta framgång och utveckling. Dina kunder återfinns inom de företag och industrier som har materialhantering på pall, där du ansvarar för allt från förhandling och kundanspassade lösningar till affär. Vi tror på struktur, process och uppföljning för att säkerställa resultat och vi arbetar på ett systematiskt sätt med hjälp av vårt affärssystem. Du kommer självständigt hantera, lösa problem och äga affärerna i ditt distrikt.

 

"Det som gör oss till en attraktiv arbetsplats är bl.a. mångsidigheten av kunder, att den ena dagen inte är den andra lik samt möjligheten att påverka små som stora företag att utvecklas tillsammans med oss i framtiden.

För att lyckas i denna roll behöver man vara en driven, engagerad och ödmjuk person som har förmåga att lyssna på kunder, analysera och se möjligheter i affären."

Läs mer om vad Johan och Anne har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/mitsubishi

 

Vi erbjuder
Vi är en platt och prestigelös organisation i Sverige som tillhör ett stort internationellt företag. Organisationen är väletablerad och våra servicetekniker erbjuder oöverträffad service till våra kunder i hela Sverige.

Hos oss kommer du ha en huvudroll i vår framtida resa och vara högt prioriterad. Det finns stora möjligheter att bli uppmärksammad och belönad för fina resultat samt utveckling inom företaget.

Din profil
För denna roll behöver du ha en god teknisk förståelse och intresse, samt erfarenhet av försäljning. Kommer du från truckbranschen och/eller har förståelse för lager och logistik är det meriterande, men med rätt drivkraft, inställning och nyfikenhet tror vi att du kommer lyckas även om du kommer från andra branscher.

Vi förväntar oss ett stort engagemang för företagets framgång och resultat, och vi tror att rätt person är någon som triggas av detta. För att lyckas i rollen är det viktigt att känna sig bekväm med dialoger och förhandlingar med olika typer av kunder, samtidigt som du skall agera rådgivande för att hitta lösningar på problem. Din drivkraft avgör hur väl du lyckas i detta uppdrag och inga större begränsningar finns.

 

Kontakt och ansökan
Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Säljpoolens rekryteringskonsult Kim Storm på tel. 031-704 51 82 eller Hampus Johansson på tel. 031-704 51 94

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Urval och intervjuer sker löpande. 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Om företaget
Den 2 mars 2020 bytte UniCarriers svenska säljdivision namn till Logisnext Sweden AB och är idag ett helägt dotterbolag till Mitsubishi Logisnext Europe B.V. Precis som tidigare erbjuder UniCarriers innovativa lager- och motviktstruckar, som gör skillnad och täcker alla materialhanteringsbehov. De flexibla och individuellt utformade transportlösningarna för logistik och lager tillverkas i Logisnexts produktionsanläggningar i Sverige, Spanien, Japan, Kina, Nederländerna, Finland och USA. Produkterna säljs direkt till slutkund genom ett kompetent säljteam och även via återförsäljare.