Vill du bli en del av ett storsatsande event- och mediaföretag? Hexanova Media Group söker nu flera

Säljare - konferens och media
till Göteborg

Efter ett år där pandemin satt reglerna väljer vi nu att trycka gasen i botten för att från hösten 2021 och framåt leverera högkvalitativa mötesplatser, utbildningar, föreläsningar och trycka medier. Vill du vara med på resan tillbaka till toppen?

Arbetsbeskrivning
Rollen som säljare hos oss passar den som självständigt vill driva och utveckla kundrelationer. Dina uppgifter innebär att du bearbetar såväl befintliga som nya kunder och erbjuder dem marknadens främsta lösningar, oavsett vilket av affärsområdena du arbetar med. Vårt huvudkontor är beläget i Göteborg och du kommer att utgå härifrån (med undantag för talarförmedlingstjänsten där du utgår från Stockholm).  

 

"Bolaget har en god tillväxt och jobbar med klara och tydliga visioner som utvecklar såväl verksamheten som våra medarbetare. Vi känner att vi befinner oss på en spännande resa mot nya mål, en resa som vi gärna ser att just Du vill vara med på."

- Urban Nilsson, VD och grundare av Hexanova Media Group.

 

Läs vad William och Carin har att säga om hur det är att arbeta hos Hexanova på https://career.masterhelp.se/hexanova

 

Vi erbjuder
En spännande och utvecklande roll som säljare där eget ansvar och stort driv är nycklarna. Hos oss på Hexanova får du möjligheten att själv vara med och påverka. Vi är ett företag som värnar om våra anställda och gör ofta roliga aktiviteter tillsammans, inte minst kickoffer, avslutningsfester och utomlandsresor!

Du ingår i ett inspirerande och målfokuserat team. Vi erbjuder mycket förmånliga lönevillkor där den målinriktade säljaren har goda möjligheter till hög inkomst. Lönen består av såväl en grundlön som en generös provisionsdel. Möjlighet till tjänstebil, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning finns.

Din profil
Som säljare hos oss bör du vara inlyssnande men inte sakna förmågan att styra mot avslut. Vi ser att du är en social och utåtriktad person med en fallenhet för att skapa såväl snabba avslut som goda och långsiktiga kundrelationer. Du har ett starkt driv att sälja och göra affärer, är målmedveten och resultatorienterad. Ditt arbetssätt är strukturerat och du har en god känsla för detaljer. Självklart trivs du med att arbeta självständigt såväl som i grupp. Oavsett erfarenhet erbjuder vi dig utbildning och verktyg för att lyckas.

Vi söker just nu följande tjänster: 

  • Deltagaransvarig säljare till våra mötesplatser
  • Account Manager för försäljning av utställarplatser
  • Account Manager till UPGRADER
  • Mediasäljare till PR & More
  • Erfaren talarförmedlare med placering Stockholm

Ta en titt på videon nedan för att få en känsla av vilka vi är som jobbar här samt vad vi gör.

Kvalifikationer 

  • B-körkort (gäller för vissa av tjänsterna)
  • Goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift
  • Tidigare erfarenhet av liknande säljuppdrag är meriterande

Kontakt och ansökan
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta växeln på 031 - 709 05 00 eller via mail: info@hexanova.se

Alla ansökningar görs via ansökningsknappen.

Välkommen med din ansökan!

 

Se filmen om Hexanova på https://www.saljpoolen.se/annons/images/videos/hexanova1.mp4

Hexanova Media Group startade 1992 och är idag ett media- och kunskapshus bestående av tre dotterbolag Hexanova Events, med inriktning på större möten och kongresser, såsom e-förvaltningsdagarna och offentlig chefPR & MORE med inriktning på strategisk media och kommunikation samt Education & More med fokus på kurser, föreläsningar och talarförmedling. Tillsammans utgör vi en naturlig partner för såväl företag, myndigheter och ideella organisationer som alla är en del av vår kundbas.