Tekniker / Teknisk Kundsupport till G A Lindberg ProcessTeknik AB

Vet du vad polyalfaolefin är? Är du social och älskar att hela tiden lära dig mer?
Vi söker en social och driven kundsupport till vårt team. I rollen som kundsupport är du en viktig del i laget, där förståelse för produkter och funktion är en av nycklarna. Du kommer till ett befintligt team bestående av ett par säljare och innesäljare, där din roll blir viktig för bolagets kommunikation. Kommunikationen sker både internt och externt med kollegor, kunder och leverantörer.G A Lindberg ProcessTeknik AB är leverantör av bland annat oljor, emulsioner och tvättmedel till producerande företag som jobbar med metallberedning såsom gjutning, svarvning, fräsning, härdning eller tvättning. Vår främsta industri är fordonsindustrin, med höga krav på kommunikation och trygghet.  

Vem är du?
Du gillar att jobba nära kunden, med tekniska mervärden som hjälper säljarna och kunderna att skapa långsiktiga affärsrelationer. Arbetet sker i huvudsak på kontoret i Kista med en hel del kundkontakter. Det kan även förekomma en del kundbesök. Tidigare erfarenhet av arbete med oljor eller metaller är meriterande. Du som person tycker om att utvecklas, och har en stark vilja att lära mer.

Grundläggande krav är:  

  • Goda kunskaper i teknisk engelska, tyska är meriterande
  • Ingenjör eller motsvarande arbetslivserfarenhet, kanske kommer du från en verkstad eller från ett arbete inom processindustrin som exempelvis CNC operatör, inom produktion, beredare eller liknande.
  • Förståelse för processer och processflöden med inriktning på miljö- och livscykel-analys
  • Erfarenhet från pressgjuteri eller härdning är meriterande

Placeringsort: Kista, Norr om Stockholm

Vi erbjuder:
Du kommer till ett riktigt bra team med härlig stämning där vi hjälps åt och har kul tillsammans. Du blir snabbt en i gänget och vi trivs på jobbet! Att utveckla bolagets miljöfokus och bidra till kundernas processer är den roligaste delen av arbetet. Häng med på en spännande resa med roliga utmaningar och glada kollegor på en trivsam arbetsplats! 

Välkommen med din ansökan via ansökningsknappen. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår VD Jan Lindqvist på 070-277 22 70. Urval och intervjuer sker löpande, så ansök gärna så snart som möjligt.

G A Lindberg ProcessTeknik AB levererar produkter för metall och pappersindustrin till kunder inom svensk industri. Vi omsätter drygt 20 miljoner och är 4 anställda. G A Lindberg ProcessTeknik AB ingår i industrikoncernen Indutrade AB. Läs mer om oss på www.galindbergprocessteknik.se

 

Sökord: kundsupport, ingenjör, beredare, miljöingenjör, kemiingenjör, tekniker, automotive, oljor, olja, industri, metall, härdning, pressgjuteri, CNC operatör, processingenjör, serviceingenjör, produktion, produktionspersonal, Mettalurg