Rekryterare / rekryteringskonsult
till Sveriges ledande rekryteringsbolag av specialister och ledare inom försäljning och marknad

Känner du som oss, en spänning och nyfikenhet kring alla förändringar som händer i företagen runt om i Sverige? Kanske mer spännande nu än någonsin, med hänsyn till digitaliseringen...

Arbetsuppgifter
Hos oss får vi arbeta med det bästa av två världar. Först och främst kommer vi intervjua massor av intressanta kandidater inom de yrkeskategorier som vi älskar, vilket gör att vi får bred kunskap inom vårt specialistområde. Vår erfarenhet av försäljning är en stor fördel för oss när vi skall rekrytera specialister och ledare inom sälj och marknad.

Vi kommer fortsätta arbeta för att sprida Säljpoolens kunskap för att säkerställa att våra befintliga kunder fortsätter samarbeta med oss. Samtidigt är det viktigt med en nyfikenhet för att hitta nya företag, som kommer att kunna ha stor nytta av vårt nätverk.

Tillsammans
Ensam är stark - men inte hos oss. Här kommer du att uppleva en laganda som är sällsynt i vår bransch. Vi hjälper varandra och involverar bästa tänkbara resurser för att hjälpa våra kunder och kandidater på bästa sätt. Istället för att endast premieras utifrån egna individuella mål och prestationer kommer du tillhöra en helhet, där du kommer att få ta del av dina kollegors prestationer och bolagets framgång likt lagidrottens värld.

Dina möjligheter
För dig som gillar spännande utmaningar och har ett intresse för försäljning finns möjlighet att växa in i en konsultroll, om du inte redan befinner dig där idag. Det innebär att vara ansiktet utåt och övertyga företag att vi är ett kvalitativt alternativ för framtida sälj- och marknadsrekryteringar. På vägen dit kommer du få stöttning, arbeta tight med befintliga konsulter och få den vägledning som behövs för att växa i din roll.

Vi är ett modernt bolag
Utöver alla spännande arbetsuppgifter erbjuder vi dig ett kontor i Göteborgs mest attraktiva läge, flexibla arbetstider, friskvårdsbidrag, glada och engagerade kollegor, sjukvårdsförsäkring och pensionsavsättning. Vi är ett modernt bolag som alltid kommer sträva efter att vara vår bransch mest attraktiva arbetsgivare.

 

"Säljpoolen som företag upplever jag har ett stort förtroende ute på marknaden vilket ger oss möjlighet att jobba med starka varumärken. I rollen som rekryteringskonsult arbetar vi tätt tillsammans med kunder, vilket är en förutsättning för att säkerställa målet att hitta marknadens bästa kandidater."

Läs mer om vad Kim och kollegorna i Göteborg har att säga om tjänsten och företaget: https://career.masterhelp.se/saljpoolen/gbg

 

Din profil
För att trivas hos oss gillar du högt tempo och har vilja samt driv att alltid fortsätta framåt genom att vara nyfiken och att vilja bli bättre. Du är prestigelös och ödmjuk, hos oss är detta extra viktigt då vi alltid måste ha god förståelse för våra kunders önskemål.

Du kommer uppleva din roll som lätthanterlig om du är duktig administrativt, då vi behandlar många ansökningar, personlighetstester, genomför digitala möten och är moderna i vårt sätt att arbeta. Hos oss är fysiska dokument ett minne blott. 

Det är meriterande om du tidigare har arbetat som rekryteringskonsult, men detta är inget krav. Har du erfarenhet av rekrytering inom sälj och marknad är det ett stort plus.

Kontakt och ansökan
Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Hampus Johansson på 031-7045194.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

 

Om företaget
Säljpoolen ingår i Intensogruppen tillsammans med Intenso Teknikrekrytering och Referenstagning i Sverige. Säljpoolen startades 1995 och tillhör landets ledande rekryteringsbolag med inriktning på rekrytering och utveckling av personal och chefer inom sälj- och marknadsorganisationer. Säljpoolen finns i Göteborg, Stockholm och Malmö och hanterar årligen över 500 uppdrag i hela landet med en kundnöjdhet på 96%. För mer information gå in på www.saljpoolen.se